Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 3 Episodul 16 Reluare 25 Aprilie

lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 16 de pe 25 aprilie 2024
Gianni reușește să evadeze și pune la cale un plan pentru a-l omorî pe Petru, in lia sotia saotului meu sezonul 3 episodul 16 reluare 25 aprilie 2024. „Eu l-am invitat. Ca să-l cunoașteți mai bine.” „Nu cred că era cazul”, spune Andi. „Nu și-n calitate de logodnic al meu”, completează Alice. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 16 de pe 25 aprilie 2024, integral…

Sorin și Sia o anunță pe Dana că vor să se mute împreună. Cei doi vor să discute și cu Petru. „Nu eu l-am corupt. Eu doar i-am zis că vreau să mă mut și a zis că vine cu mine”, se scuză Sia. „O să fie greu la început cu mama. Nu te plăcea nici înainte. (…) Dar sunt convinsă că o să accepte și-o să fie bine”, spune Dana.

„Vreau să mă mut din casa ta”, îl anunță Sia pe Petru. „E mai bine așa. Asta nu înseamnă că n-o să ne mai vedem… Fac parte din viața ta, asta era ideea, dar eu în casa aia nu mai pot.” „Mă mut și eu cu ea, n-o las singură”, intervine Sorin. „Ok, eu o să vă ajut”, spune Petru. „N-ai cum să mă oprești.”

Dana îi propune să găsească ceva aproape de ei. „Pe tine sigur te lasă Maria?” se asigură Petru.

Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 16 de pe 25 aprilie 2024

„De ce mai sunt aici?” întreabă Gianni. „Pentru că avocatul nu poate să facă nimic. Au prea multe declarații”, răspunde Tavi. „Lia și Petru. Dar mai e și Carla. (…) Carla a confirmat tot ce au declarat Lia și Petru. Ți-am spus că-i ca otrava?” „Trebuie să mă gândesc”, spune Gianni. „Nu trebuia să o aduci pe fata asta în viețile noastre. Lia e o Vornicu și întotdeauna va fi de partea lui Petru”, adaugă Tavi.

„Taci!” strigă Gianni. „Înțelege că Lia nu e fata ta. Acceptă asta”, îi spune vărul său. Gianni îi cere să plece. „Plec, dar să știi că nu mai ai pe nimeni. Doar eu ți-am mai rămas”, conchide Tavi. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 16 online 25 aprilie 2024, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Gabi și Pavel o aduc acasă pe Roxi. Bărbatul îi spune că trebuie să meargă la notar pentru divorț. „Nu m-am mai simțit de mult atât de liber”, spune el, după ce ies de la notar. „Și divorțată, și abandonată-n stradă”, spune Gabi, când Pavel se grăbește să plece să se vadă cu Ada. „Mergem la yoga”, spune el.

Otilia vrea să se asigure că fiica sa vrea să se mărite cu Răzvan. „Nu am de ales”, îi spune Alice. Aceasta îi spune de condiția pusă de Lia și Petru. „Mai întâi să vorbim cu Petru să nu te dea afară de aici”, spune Otilia. „Eu nu am ce să mai zic”, spune tânăra. Alice îi spune lui Robi că nu poate merge la terapie cu el, deoarece Lia nu îl lasă pe Petru să o ia.

„Nu vreau să te mai apropii de Robi”, îi cere Petru. „Chiar crezi că i-aș face vreun rău?” întreabă Alice. „Da. Și ai zis că o să pleci din casă”, răspunde tânărul. „O să plec”, spune ea. „După ce mă mărit cu Răzvan. (…) Ești gelos?” „Sunt surprins. (…) Faci ce vrei atât timp cât pleci din casă”, spune Petru.

„O să-ți fie dor de mine”, adaugă Alice.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 16 complet 25 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos in reluare

„Nu mai vreau să fiu o Rocca, nu mai vreau să am nicio legătură cu el și mai ales să fiu fiica lui”, spune tânăra. „Nu mai pot așa. (…) Vreau să o iau de la capăt.” „Și i-ai spus și lui asta?” întreabă Tavi.

„Crezi că înțelege?” răspunde Carla. „Mai bine te duci să-l vezi, că e foarte supărat”, o sfătuiește bărbatul. „Măcar vede că-ți pasă.” Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 16 de pe 25 aprilie 2024..

Ema vine în vizită la Gabi, însă îi găsește doar pe Fabian și Roxi. Cât cei doi sunt în bucătărie, micuța ia pistolul tânărului din geacă. Fetița crede că pistolul este de jucărie, aceasta îl îndreaptă către Fabian.