Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 12 Online 26 Aprilie

romanii au talent sezonul 14 episodul 12 online

Povestea Victoriei Petrenciuc de la romanii au talent sezonul 14 episodul 12 online 26 aprilie 2024 a început la vârsta de 5 ani, când mama sa a observat-o fredonând și a decis să o înscrie la lecții de muzică. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 12 de pe 26 aprilie 2024.

​Victoria a participat la nenumărate concursuri și festivaluri, unde a obținut peste 130 de premii. Ea cântă la diverse evenimente și investește veniturile în cariera sa muzicală. Compozițiile sale sunt realizate în colaborare cu mama sa și cu profesorii ei, iar cu ajutorul lor, a reușit să-și lanseze primul album, un motiv de mândrie pentru ea.

Familia ei joacă un rol important în viața sa. Mama sa, care lucrează la un spital, este cea mai mare susținătoare a Victoriei și se implică activ în cariera ei muzicală. Tatăl ei este agricultor și deține o mică fermă.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 12 reluare 26 aprilie 2024

Maya Raita, o tânără de 13 ani din Chiajna, Ilfov, a început să danseze la vârsta fragedă de 3 ani și jumătate. Inițial, părinții ei au ales să o înscrie la cursuri de balet, unde Maya a descoperit imediat o pasiune arzătoare pentru dans.

​După aproximativ trei ani de studiu asiduu al baletului, Maya a început să-și lărgească orizonturile și să exploreze alte stiluri de dans. În prezent, Maya este educată acasă, un sistem cunoscut sub numele de “home schooling”. Acest lucru îi oferă o flexibilitate deosebită, permițându-i să-și dedice mult timp antrenamentelor și să-și urmeze pasiunea pentru dans. Vezi mai jos romanii au talent sezonul 14 episodul 12 de pe 26 aprilie 2024 fara reclame.

Lukas, un tânăr de 14 ani din Spania, a început să cânte la vârsta de 7 ani, când a decis să renunțe la cursurile de chitară în favoarea celor de canto. El consideră că talentul său muzical este un privilegiu care îi permite să-și exprime sentimentele.

​Unul dintre punctele forte ale lui Lukas este capacitatea sa de a se conecta rapid cu publicul. I s-a spus că, atunci când cântă, reușește să atingă inimile oamenilor. Această abilitate de a emoționa prin muzică este ceva ce Lukas prețuiește enorm.

Tânărul se bucură de oportunitatea de a cânta în România, unde o parte din familia sa locuiește și îl poate urmări. În plus față de muzică, Lukas este pasionat și de dans, urmând chiar și cursuri pentru a-și îmbunătăți performanțele.

Idolii lui Lukas din România sunt Andra, Smiley și Theo Rose, artiști pe care îi admira și de la care se inspiră. Prin muzica și dansul său, Lukas continuă să inspire și să cucerească inimile oamenilor.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 12

La doar 25 de ani, George Plumb își trăiește visul de a deveni un artist de muzică rap. Povestea sa cu muzica a început în mod spontan în adolescență, când a întâlnit o fată care era pasionată de rap.

​Tânăra de care era îndrăgostit locuia în Bușteni, iar distanța dintre ei l-a împiedicat pe George să participe la aniversarea ei. În schimb, i-a dedicat o piesă.

Un an mai târziu, George a regăsit versurile piesei scrise pe o hârtie uitată într-un dulap și a fost surprins de cât de bine suna, așa că a decis să se dedice muzicii în mod serios. A început să studieze singur tot ce ține de rap și hip-hop, inclusiv teoria muzicală.

Emily Fung și Jacob Connor, doi tineri balerini cu vârstele de 27 și 26 de ani, au ales să își construiască cariera în București, România. Ambii au ajuns să trăiască în țara noastră datorită oportunităților profesionale pe care le-au găsit aici.

​Jacob este balerin la Opera Națională, în timp ce Emily dansează la Opera Comică. Emily, originară din Australia, a studiat baletul în țara sa natală și a efectuat un stagiu în Statele Unite ale Americii. A primit o ofertă de la Opera Comică din România acum 6 ani și a decis să se mute aici. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 12.