Lia Sotia Sotului Meu Sezon 2 Episodul 11 Online 9 Noiembrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 11 online 9 noiembrie 2023
Lia și Petru semnează actele de divorț in lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 11 online 9 noiembrie 2023, iar Petru află că Lia este fiica lui Gianni. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 11 de pe 9 noiembrie 2023, integral…

Pavel caută un centru de reabilitare, însă nu găsește niciunul în sistemul public în România. Gabi găsește două private, însă Pavel nu vrea să dea bani „ca să nu cheltuiesc bani aiurea”.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 11 de pe 9 noiembrie 2023

„Cred că am fost alcoolic funcțional toată viața mea”, spune el. Gabi se sperie că și ea ar putea fi dependentă de alcool.

Marcel îl bărbierește pe Nae, iar Sorin se sperie crezând că vrea să-i facă rău. „Ți-a cam tremurat mâna”, îi spune Maria. „Păi dacă s-a zbătut”, îi răspunde Marcel. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 11 online 9 noiembrie 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

„Copilul ăsta o să fie din ce în ce mai real”, îi spune Lia lui Petru. Aceasta consideră că o să fie mereu „femeia care i-a despărțit pe părinții lui” Robi.

Cei doi sunt întrerupți de un apel de la El Capitan care îl anunță pe Petru că fac grevă, deoarece oamenii lui Gianni sunt la circuit. Lia nu apucă să-i spună că va pleca în călătorie cu Elena.

Alice o întreabă pe Ema despre planurile lui Petru, însă aceasta îi spune că fratele ei va fi alături de copil. Dar Alice îl vrea pe Petru lângă ea, nu doar alături de copii.

Pavel și Gabi discută cu Dana despre problemele bărbatului. Aceștia îi spun că o să se interneze pentru șase săptămâni sau chiar mai mult pentru adicție. Acești vor ca Dana să apeleze la Gabi în cazul în care are nevovie de ceva.

Mira o amenință pe Alice că dacă nu îi lasă pe ea și pe Andi în pace, Petru o să afle de treburile ei cu Gianni. Însă Alice nu se lasă prea ușor și îi spune că va ajunge în lac dacă o șantajează.

Carla o caută pe Elena și o găsește pe Lia la birou. „Trebuia să-mi dau seama că ești băgată și în asta”, își spune Carla. „Vrei să-i transmit ceva?” o întreabă Lia, însă Carla pleacă nervoasă.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 11 complet 9 noiembrie 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

Petru îi face o vizită lui Gianni. Acesta vrea să discute despre circuit, să afle ce face bărbatul cu partea lui. „Poți să faci orice cu partea ta atâta timp cât îmi lași oamenii în pace”, îi spune Petru. „Elasticitatea asta morală…” îi spune Gianni. Petru nu vrea să-i amestece oamenii în treburile lui și să discute doar cu el. Petru a pus la cale un plan cu Nadia pentru a-l prinde pe Gianni. „O să-l fac să creadă că vreau să mă implic în afacerile lui.”

Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 2 al serialului Lia: sotia sotului meu plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609 (maine), Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 integral 31 august 2023.