Lia Sotia Sotului Meu Sezonu 3 Episodul 5 Online 8 Februarie

lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 5 de pe 8 februarie 2024
Alice nu poate accepta ca jumătate de casă să-i aparțină Liei in lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 5 online 8 februarie 2024. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 5 de pe 8 februarie 2024, integral…

„Copilul ăsta este doar al meu și al lui Petru”, îi spune Alice Liei, când află că aceasta dorește să-l ducă pe Robi la școală. Cel mic nu vrea să fie condus de Lia. „Lia este soția mea. Vreau să petreci mai mult timp cu ea”, îi spune Petru fiului său. „Copilul nu vrea să meargă cu asta”, îi spune Alice.

„Alice, dar nu e după tine. Dacă vrei să mai stai în casa asta…” începe Petru. „O să mă ameninți de fiecare dată?” întreabă tânăra. Lia intervine: „Nu trebuie să vă certați de față cu Robi!” „Te aștept la mașină”, îi spune Robi Liei.

Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 5 de pe 8 februarie 2024

„Ce faci aici?” o întreabă Andi. „Știi că e prietenul meu cel mai bun, nu? (…) De asta suntem cei mai buni prieteni, pentru că suntem la fel.” „L-am scos din închisoare și este foarte-foarte recunoscător”, îi spune Mira. „E mai bun?” o întreabă el. „E mai bun. Cu zahăr”, răspunde Mira.

„Nu e casa mea”, îi spune Alice mamei sale. „E casa familiei. Contează?” o întreabă Otilia. Gabi le face o vizită. „Dacă și lui Gabi îi place, îți dai seama ce nasoală e?” comentează Alice. Gabi dorește să discute cu Otilia. „Dormitorul lui Pavel unde e?” întreabă ea, înainte de a-i spune că i-a fost aprobat dosarul de adopție. „Vor să ne dea o fetiță. Roxana o cheamă.”

„Gabi, ce-ai făcut. Te-ai atașat de ea!” spune Otilia. „Trebuie să o adoptați împreună și cât mai repede! (…) Trebuie convins cât mai repede.” Între timp Pavel și Dana ajung acasă împreună cu fiul lor. „Care-i treaba cu tine și cu Pavel? (…) Păreți așa un cuplu-cuplu”, spune Maria. „Am impresia că omul are alte așteptări.” Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 5 online 8 februarie 2024, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 5 complet 8 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos in reluare

Petru a eliberat-o pe Sia cu ajutorul Nadiei. „Tu ce cauți aici?” întreabă tânăra. „Am venit să te iau acasă”, îi răspunde Petru. „Ai nevoie de un domiciliu stabil pentru că o să vină să te verifice în fiecare săptămână.” „Ce păcat. Tocmai voiam să sparg o sticlă în fața ta”, îi spune ea. „O familie pe care nu o cunosc și nici nu vreau.” Sia acceptă să meargă cu Petru acasă. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 5 de pe 8 februarie 2024

Lia primește un telefon de la școala lui Robi și se grăbește acolo. Aceasta era la biroul Elenei pentru a discuta de o nouă ofertă și era pe cale să-i dea noua adresă a lui Alice lui Răzvan.

„Nu credeam că se mai trăiște așa în secolul XXI”, îi spune Tavi, care are să-i dea o sarcină din partea lui Gianni. „Zi-mi ce vrea”, îi spune Fabian. După ce pleacă Tavi, ajunge Daniel, care vrea să afle câteva informații.