Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 3 Episodul 13 de pe 4 Aprilie

lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 13 de pe 4 aprilie 2024
Petru află că Lia a fost răpită de Gianni și încearcă să o salveze, in cel mai nou episod din lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 13 de pe 4 aprililie 2024. Lia este ținută captivă în cameră de Gianni. Carla încearcă să îl înduplece să-i dea drumul. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 13 de pe 4 aprilie 2024, integral…

„Deja încep să regret că te-am ajutat”, spune Carla. „Crezi că Petru n-o s-o caute?” „O să mă asigur că n-o s-o caute”, spune Gianni, trimițându-i lui Petru un mesaj de pe telefonul Liei. În acest timp, Dana și Petru discută despre Lia. Tânăra a primit un mesaj asemănător în care Lia îi spunea că are nevoie de timp. „Nu avea de ce să plece pentru că eu n-am acuzat-o de nimic”, spune Petru. „Ceva nu e în regulă!” „Poate nu are puterea să vorbească cu tine”, îi spune Dana.

Petru se pregătește de întoarcerea lui Robi acasă.

Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 13 de pe 4 aprilie 2024

„Tata crede că o să începi să-l uiți pe Petru”, îi mai spune ea. „L-ai ajutat, că altfel nu erai aici”, îi spune Lia. „O să mă înfometez până o să mor!” îi spune ea lui Gianni. „Iubirea se câștigă, nu se impune!” Tânăra își imploră tatăl să îi dea drumul, chiar îi spune că nu va divulga adevărul niciodată, însă bărbatul nu este de acord. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 13 online 4 aprilie 2024, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Ema o ajută pe Gabi cu actele pentru adopție, în timp ce Pavel o minte că este la spital pentru a-l sprijini pe Petru. Însă Pavel are parte de o întâlnire romantică împreună cu medicul ginecolog la Liei.

Cei doi au s-au văzut timp de două săptămâni cât a fost Robi în spital. „Situația noastră e așa de complicată”, spune ea. Sunt întrerupți de Petru, care are câteva întrebări legate de Lia. „La dispoziția familiei Vornicu întotdeauna”, îi spune medicul. „Doar ei îi pot spune rezultatul, îmi pare rău.” „E bolnavă?” întreabă Petru. Însă medicul îl liniștește.

„Am crezut că ești sora mea, că-mi vrei binele”, îi reproșează Lia. „Nu vezi că te manipulează?” „E tatăl meu și nu vrea decât să-și vadă copiii aproape”, răspunde Carla. „Cu forța”, completează Lia.

„Pentru că știe că Petru e pe primul loc”, spune tânăra. Când o să iubești așa cum iubesc eu o să-ți dai seama. Petru e pe primul loc. El e tot ce contează!” îi spune Lia. „Mai mult decât familia?” întreabă Carla. „El e familia mea!” susține Lia. „Tu o să fii mereu sora mea. (…) Gianni nu înseamnă nimic pentru mine, nu după câte a făcut. Nu pot să simt nimic pentru el. (…) Să stea cât mai departe de mine.” „Știi că n-o să renunțe la tine niciodată”, îi spune Carla.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 13 complet 4 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos in reluare

Robi ajunge acasă și este asigurat de Alice că Petru stă cu ei până se face bine. „Eu cu Petru avem un copil cu probleme, iar treaba asta o să ne apropie”, spune Alice. „Stă aici pentru că nu e Lia”, îi spune Otilia. „N-o să se întoarcă”, răspunde Alice.

Elena vrea să discute cu Petru despre dispariția lui Gianni și a Carlei. Aceasta trece mai întâi pe la Maria și Marcel.

„Eu cred că plănuiau să plece încă de când a ieșit Lia din spital. Nu poate să fie o coincidență. poate exagerez, dar mi se pare ciudat că ea nu răspunde decât prin mesaje”, îi spune Elena lui Petru.

Tânărul îi trimite Liei un mesaj pentru a verifica dacă este într-adevăr ea cea care îi răspunde și își dă seama că nu este Lia: „Altcineva răspunde în locul ei și știm exact cine.” Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 13 de pe 4 aprilie 2024