Survivor Romania All Stars Epsiodul 36 de pe 4 Aprilie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Pe lângă jocul de recompensă extrem de important la survivor romania all stars episodul 36 de pe 4 aprlie 2024, care le-ar putea salva săptămâna plină de înfrângeri, pentru Faimoși urmează un Consiliu important, unul în care se vor da cărțile pe față și se vor discuta sincer multe dintre problemele resimțite în echipă. ”Am spus că o să mă duc cu oricine la duel. Scăparea e doar să plecăm acasă și acolo își vede fiecare de treaba lui”, va afirma cumva resemnată, Ana Pal. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 36 integral 4 aprilie 2024.

Faimoșii au tras o sperietură de mama focului. S-a întâmplat în miez de noapte, chiar în tabăra lor!

Părea a fi o noapte liniștită în tabăra Faimoșilor, concurenții stăteau în jurul focului atunci când o situație neașteptată a avut loc.

Faimoșii au tras o sperietură zdravănă, după ce o cracă s-a rupt dintr-un cocotier și a căzut chiar în spațiul unde se aflau ei. „Era să murim” „Voi vă dați seama dacă pica aia la cineva în cap” Zanni și Ana Porgras se aflau foarte aproape de locul unde creanga a căzut. Zanni: Dacă pica aici în dreptul nostru…

Sursă: https://www.protv.ro/emisiuni/survivor-romania/articol/98996-survivor-all-stars-4-aprilie-2024-faimosii-s-au-speriat-de-moarte-ce-s-a-intamplat-in-tabara-lor-in-miez-de-noapte-era-sa-murim

Survivor romania all stars episodul 36 de pe 4 aprilie 2024

Concurenții au ajuns deja în Republica Dominicană, iar filmările au început deja. Însă, înainte de a renunța la toate condițiile incredibile de acasă și să-și pună pe pauză planurile profesionale, vedetele au negociat la sânge.

Unele mai bine decât altele, după cum arată sursele, căci se pare că Jador este cel mai bine plătit dintre toți. Astfel că, nu numai că le-a cerut producătorilor să-l lase să meargă în tabăra Faimoșilor cu Biblia, dar a cerut și destul de mulți bani.

Conform sursei citate anterior, el va fi „Regele banilor”, căci pentru o singură săptămână pe care o petrece la Survivor România All Stars, va fi plătit cu nu mai puțin de 10.000 de euro. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 36 online 4 aprilie 2024.

Motivul pentru care Jador ar fi negociat la sânge ar fi acela că această perioadă nu are prea multe concerte și, mai mult de atât, afacerea pe care le-a deschis-o părinților și unde lucrează și frații săi, nu merge atât de bine.

Astfel că, dacă va reuși să reziste până în marea finală, artistul va pleca acasă cu nu mai puțin de 160.000 de euro. În plus, dacă va câștiga, el va primi și premiul de 100.000 de euro, ceea ce înseamnă o adevărată avere.

Următoarea după el este Andreea Tonciu, care pentru fiecare săptămână de concurs va fi remunerată cu 6000 de euro. Iar ceilalți concurenți Faimoși de la Survivor România All Stars vor primi mai puțin de 5000 de euro.

Amintim că Faimoșii sunt: Zannidache (câştigător sezonul 2), TJ Milez (concurent sezonul 3), Cătălin Moroşanu (concurent sezonul 2), Jorge (concurent sezonul 4), Jador (concurent sezonul 2), Andreea Tonciu (concurentă sezonul 3), Roxana Nemeş (concurentă sezonul 2), Elena Ionescu (câştigătoarea sezonului 1), Ana Porgras (concurentă sezonul 2) și Ştefania Stănilă (concurentă sezonul 4).

Din echipa Războinicilor au răspuns afirmativ la chemare Alex Delea – barman, Iancu Sterp – vlogger, Robert Muscalu – barman, Andrei Ciobanu – profesor de canto și Relu Păunescu – antreprenor. Alături de ei, cot la cot împotriva Faimoșilor vor da tot ce au mai bun Lilia Crudu – antrenoare de fitness, Maria Lungu – fashion designer, Alexandra Duli – model, Maria Chițu – model și Ștefania Ștefan – creator de conținut.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 36 in reluare 4 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos

Survivor ALL STARS 2024 este una dintre cele mai așteptate emisiuni de anul acesta. Noul sezon, așa cum îi spune și numele, este dedicat celor mai buni concurenți din toate sezoanele. Lupta dintre Faimoși și Războinici va fi mai acerbă ca niciodată. Au mai rămas doar câteva zile până când emisiunea va fi difuzată pe TV, iar programul de difuzare a fost comunicat fanilor.

Survivor este una dintre cele mai longevive și cele mai de succes emisiuni de la pro. Formatul a înregistrat audiențe record, iar asta i-a făcut pe producători să mai vină cu un sezon. De data asta, sezonul este cu totul și cu totul special, iar asta pentru cei mai buni concurenți din toate timpurile au plecat deja la Survivor ALL STARS 2024. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 36 online 4 aprilie 2024 complet.