Love Island Romania Episodul 14 Reluare 17 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 14 de pe 17 octombrie 2023

Ada are parte de un moment plin de emotie în episodul 14 love island romania din 17 octombrie 2023 a emisiunii. Concurenta primește un mesaj video din partea mamei sale. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 14 complet 17 octombrie 2023.

„Ai fost selectată să reprezinți, anul acesta, România la Miss World. Ești Miss World România! Te felicităm! Profit de ocazie și îi salut și pe ceilalți concurenți. Andrei, tata socru te salută”, a spus mama Adei.

Love island romania sezonul 1 episodul 14 de pe 17 octombrie 2023

​Andrei își îmbrățișează aleasa inimii și o felicită. Ada îl întreabă dacă vrea să vină cu ea în India, țara în care se va desfășura competiția de anul acesta. Concursul Miss World 2023 este programat pentru 16 decembrie.

​După un moment de bucurie, în relația dintre Andrei și Ada apar primele neînțelegeri. La micul dejun, Ada este deranjată de atitudinea partenerului ei, care reacționează pe un ton nervos.

„Mi s-a părut că ea nu apreciază ce fac eu”, va admite Andrei, care i-a pregătit micul dejun.

Ada Ileana este una dintre cele cinci îndrăznețe care a acceptat cea mai frumoasă provocare: cea de a-și găsi jumătatea. Aceasta are 26 de ani, în prezent predă limba engleză, însă în trecut a cocheta cu luminile reflectoarelor, în 2022 primind titlul de Miss România Internațional.

Tânăra a dezvăluit faptul că este singură de aproximativ trei ani deoarece încă nu a întâlnit pe nimeni 100% potrivit pentru ea. Cu toate acestea, nu își pierde speranța și privește experiența Love Island România ca pe o oportunitate:

”Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”, spune ea.

Diana și Luis sunt doi dintre concurenții care au intrat recent în vilă. Cei doi au format un cuplu și încearcă să se cunoască mai bine.

„Este o persoană foarte de treabă și deschisă. Îmi place de ea fizic, în primul rând”, spune Luis despre Diana.

​În timpul unei discuții din curte, cei doi analizează cuplurile care s-au format până acum la Love Island. Ei cred că unele relații sunt false. „Denis are un ideal de tipă pe care o vrea în casă – femeia flamingo. Alexandra nu e în genul lui”, spune Diana. 

Apropierea din Vlad și Alexandra i-a uimit pe ceilalți concurenți din vilă, pentru că tânăra era deja într-un cuplu cu Denis.

Vlad este noul concurent sosit în vilă și de la bun început a pus ochii pe Alexandra, chiar dacă aceasta se afla într-un cuplu. Se pare că sentimentele celor doi sunt reciproce. Aceștia se sărută pasional în văzul tuturor. 

Denis va avea un moment de furie după ce va observa scena. Chiar dacă a recunoscut că nu este îndrăgostit de Alexandra, tânărul pare gelos și izbucnește. „E o nesimțită!”, va comenta el în fața băieților.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 14 integral 17 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

La Love Island, concurenții participă la un joc în care ies la iveală defectele partenerilor de cuplu. Cât de bine au reușit să se cunoască aflăm în ediția din 17 octombrie.

Luis, noul concurent sosit în vilă, le adresează întrebări incomode cuplurilor urcate în bărci. Dacă răspunsurile partenerilor coincind, barca lor avansează. ​O întrebare care a stârnit reacții neașteptate a fost: „Care credeți că este cuplul de fațadă?” Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 14 integral 17 octombrie 2023.

error: Nu copiați de pe acest site!