Chefi La Cutite Sezon 12 Episodul 28 Semifinala 17 Octombrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 28 de pe 17 octombrie 2023
Va fi o seară a plina de emotii puternice, în această seară, la chefi la cutite sezonul 12 episodul 28 online 17 ocotmbrie 2023: cei nouă semifinaliști vor lupta pentru un mult râvnit loc în Finala sezonului 12 al show-ului culinar.

Pentru asta vor avea de trecut prin provocări care le vor testa priceperea și creativitatea în bucătărie, rezistența la stres și capacitatea de a improviza, iar gustul din farfurie și plating-ul vor fi analizate mai atent ca niciodată și punctate cu rigurozitate de către cele trei jurii ale serii. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 28 de pe 17 octombrie 2023 complet

Cei nouă semifinaliști vor trece prin maratonul greu al celor trei probe consacrate pentru această etapă. Prima probă este cea care le va cere să evoce în farfurie gustul copilăriei, în vreme ce cea de-a doua probă emblematică le va aduce un mix de emoții greu de controlat, concurenții gătind alături de persoane dragi.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 28 de pe 17 octombrie 2023

Concurenții ajunși în semifinală au avut parte de momente emoționante, atunci când famliile și prietenii le-au transmis mesaje. Ziua a început în forță pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în episodul 28 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Concurenții au avut parte de o surpriză de proporții atunci când au descoperit ce mesaje au primit de la familie și prieteni. Unii cu greu au putut să își stăpânească emoțiile și lacrimile.

Ultimul battle a arătat cât de mare este dorința concurenților rămași în competiție să ajungă în semifinală și în finală. În episodul 28, difuzată pe 17 octombrie 2023, aceștia s-au întâlnit în bucătărie cu liderii echipelor lor pentru a afla ce vești aduce Irina Fodor.

Prima care a primit încurajări de la cei dragi a fost Raluca Hulubei, care nu și-a putut stăpâni lacrimile și a făcut o confesiune emoționantă: „Prima oară în viața mea când cineva crede în mine mai mult decât cred eu. Mereu eu sunt cea care crede în ceilalți. În ultimii doi ani am fost marcată de tragedii, nu am mai avut bucurii. Pentru mine astăzi e finala mea, așa mi-am spus. E una din cele mai fericite zile din viața mea”. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 28 online 17 octombrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Mohannad Zaid (Habibi) și Maryoris Hurtado au făcut un schimb acid de replici în semifinala Chefi la cuțite sezonul 12, în episodul 28 din 17 octombrie 2023. Concurenții au avut parte de emoții uriașe atunci când Irina Fodor a dat startul probei de gătit, în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. În timp ce găteau, Mohannad Zaid (Habibi) a reușit s-o enerveze pe Maryoris Hurtado și între cei doi s-a născut un schimb acid de replici.

Cei 9 concurenți care au ajuns în semifinala Chefi la cuțite sezonul 12 au început ziua în forță, în episodul 28 din 17 octombrie 2023. Frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și i-a luat prin surprindere atunci când ecranul de lângă ea s-a aprins și au început să „curgă” mesajele de încurajare și de felicitare pentru fiecare concurent în parte.

„Nu trebuie neapărat să fie o prăjitură de cofetărie, trebuie să fie gustul copilăriei. Să fie un desert care vă aruncă în copilăria voastră. O să gătiți 5 farfurii”, a anunțat prezentatoarea show-ului.

Cronometrul a pornit și toți s-au repezit la cămară, pentru a-și lua ingredientele necesare. Nu a durat mult și s-au pus tigăile la încălzit, iar mixerele au început să se audă pe fundal.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 28 reluare 17 octombrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Unii concurenți au părut mai siguri pe ei, alții au părut destul de ezitanți. Maryoris Hurtado a ajuns să stea la același banc de lucru cu Mohannad Zaid (Habibi), lucru ce n-a bucurat-o deloc. N-a durat mult și între cei doi au ieșit scântei. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 28 online 17 octombrie 2023, integral..