Love Island Romania Episodul 32 de pe 7 Noiembrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 32 de pe 7 noiembrie 2023

Este ultima săptămână de love island romania sezonul 1 episodul 32 de pe 7 noiembrie 2023 și fiecare cuplu va avea parte de muuulte surprize, printre ele numărându-se și întâlnirile romantice în cele mai spectaculoase locuri din Tenerife. Primii care au beneficiat de acest lucru au fost Denisa și Călin și, cu zâmbetul pe buze, s-au dus să se pregătească pentru date!

„Dragilor, este săptămâna finală și toate cuplurile din vilă vor avea parte de o ultimă întâlnire romantică la Love Island! Denisa și Călin, voi veți merge primii la date! Pregătiți-vă de plecare! Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 32 complet 7 noiembrie 2023.

„Suntem nerăbdători să ieșim din vilă, cred că se vede pe fețele noastre! Poate vom vedea lucruri noi că nu am văzut prea multe pe aici prin Tenerife”, a spus Călin.

Love island romania sezonul 1 episodul 32 de pe 7 noiembrie 2023

Se construiesc sentimente puternice în vila de la Love Island, dar nimic nu se compară cu iubirea părinților față de copiii lor, dar și invers! Anne și Adrian au fost vizitați de cei dragi astăzi!

Anne și Adrian nu și-ar fi imaginat niciodată că vor fi vizitați, la un moment dat, de părinții lor.

Echipa Love Island le-au făcut o supriză de proporții și i-au adus, tocmai din România, pe cei care le-au dat viață.

Emoțiile au atins cote maxime, iar tinerii nu și-au putut stăpâni lacrimile. „Nici nu știu să vorbesc! El este Sorin, tatăl meu. Nu îmi vine să cred că ești aici. Când ajung acasă nu mă mai dezlipesc de el. Îmi era atât de dor de el…”, a spus Anne. Adrian a avut, de asemenea, un șoc să își vadă părinții în vila Love Island.

Nargi și Luis au parte de încă un moment singuri, de data aceasta la un date romantic! După seara incendiară în „Cuibușorul de nebunii”, Nargi și Luis au avut din nou șansa de a petrece timpul doar ei doi. Cu această ocazie, Luis i-a spus partenerei sale că are de gând să vorbească lucruri foarte serioase cu ea, dar oare ce?

„Nargi și Luis, a venit timpul să vă bucurați de un ultim date de poveste la Love Island! Pregătiți-vă! Veți părăsi în curând vila! „Este cel mai tare date din viața mea. Suntem așa aproape de soare, de cer. Peisajul acela ar fi fost incomplet dacă nu era și Nargi acolo. Treaba devine serioasă între mine și Nargi”, a spus Luis.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 32 integral 7 noiembrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Denis a avut parte de o surpriză excepțională – vizita mamei și a fratelui său în vila din Tenerife!

Surpins la maxim, Denis a sărit în brațele fratelui său, iar mai apoi și-a îmbrățișat și mama. Emoțiile l-au copleșit pe concurentul Love Island, dar a încercat pe cât posibil să nu verse lacrimi.

„Nu puteam să plâng în fața ei. Intram într-o stare…Nu ne mai oprea nimeni dacă plângeam și eu. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 32 integral 7 noiembrie 2023.