Love Island Romania Episodul 12 Complet 15 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 12 de pe 15 octombrie 2023

La Love Island Romania sezonul 1 episodul 12 complet 15 octombrie 2023, dragostea plutește în aer. Unii concurenți recunosc că și-au găsit deja sufletul pereche, iar alții se bucură de jocurile seducției. Săptămâna trecută, concurenții noi veniți în casă au avut parte de întâlniri și probe interesante, în urma cărora i-au cunoscut mai bine pe cei prezenți. A sosit din nou momentul recuplării. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 12 complet 15 octombrie 2023.

Alina Ceușan vrea să afle ce decizie au luat concurenții. „Diana și Cerasela, care au intrat recent în vilă, au imunitate”, a spus prezentatoarea. Asta înseamnă că pot alege un băiat cu care să formeze un cuplu. Cerasela l-a ales pe Eduard, iar Diana a spus că se vede mai departe împreună cu Călin. „A fost o decizie foarte grea”, a adăugat ea.

Love island romania sezonul 1 episodul 12 de pe 15 octombrie 2023

A urmat o alegere din partea băieților, iar cuplurile noi formate la Love Island 2023 sunt: Andrei și Ada; Adrian și Anne; Kiprianos și Nargi. Denis a avut de ales între Alexandra și Josefinka.

Josefinka era pe punctul de a părăsi vila, dar la ieșire are parte de o surpriză. Noul concurent care intră în concurs o întâlnește în prag. Vlad are de luat o decizie importantă la prima vedere. „Bazează-te pe instinct și intuiție. Ai două posibilități: poți intra în vilă singur sau alături de Josefinka, în formulă de cuplu”, este anunțat Vlad. Tânărul decide să intre împreună cu Josefinka. Fetele din casă au început să țipe de bucurie.

„Am venit la Love Island pentru că m-am plictisit de relațiile superficiale”, spune Vlad. Concurentul menționează că este atras de femeile care sunt cu cel puțin doi ani mai mari decât el.  „Cu cât este mai experimentată o fată, cu atât este mai mare provocarea pentru mine”, declară Vlad.

Nu și-au imaginat că se poate întâmpla atât de repede. Anne și Adrian sunt doi dintre concurenții de la Love Island care au mărturisit că s-au îndrăgostit unul de celălalt. Cei doi au plecat la plimbare pe mare cu o barcă, unde au avut timp să discute mai multe despre relația lor.

„L-am văzut tipul ăla rău, din topor, care nu vorbește cu fetele, nu-l interesează părerea lor, deci exact opusul de ce e”, va povesti Anne în fața camerei.  „Mi-ar plăcea să continuăm relația și în afara competiției. Sunt dispus să fac anumite schimbări în viața mea”, spune Adrian.

Nu a trecut mult timp de când Denis și Alexandra s-au declarat cuplu, dar iată că apar și primele neînțelegeri între cei doi.

Ada crede că Alexandra a bârfit-o în fața lui Denis, iar de aici încep mai multe discuții. Supărată, Alexandra se duce în fața lui Denis ca să lămurească situația: „Mă cert cu Ada. O dai într-o direcție foarte urâtă”, va spune ea. „Dacă nu comunici, nu avem cum să rezolvăm”, reacționează Denis.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 12 integral 15 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

La Love Island nu există zi fără distracție. Aici, nu doar dragostea plutește în aer, dar și buna dispoziție. Un nou joc le-a stârnit imaginația concurenților.

„Pop-up the baloons”, așa se numește noul joc la care au participat concurenții de la Love Island. Una dintre condiții a fost ca fiecare să-și aleagă un alt partener, nu pe cel cu care formează un cuplu. Adrian a fost puțin pus în dificultate când a trebuit să sărute o altă fată. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 12 integral 15 octombrie 2023.

error: Nu copiați de pe acest site!