Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 26 de pe 15 Octombrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 26 de pe 15 octombrie 2023
Florin Dumitrescu a fost surprins din plin la chefi la cutite sezonul 12 episodul 26 de pe 15 octombrie 2023 atunci când a descoperit ce surpriză i-a pregătit Maria Paraschiv, concurenta din echipa sa. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 26 de pe 15 octombrie 2023 complet

Semifinala este din ce în ce mai aproape, așa că emoțiile au început și ele să crească foarte mult și fiecare concurent a încercat să își adune forțele pentru a face față următoarele confruntări, pe echipe sau individuale. Maria Paraschiv a făcut un gest ce l-a surprins din plin pe liderul echipei magenta, Florin Dumitrescu: un tatuaj plin de semnificație.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 26 de pe 15 octombrie 2023

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe (portocalie, turcoaz și magenta). Plini de emoții, concurenții s-au adunat în bucătărie pentru a descoperi ce probă le-a pregătit Irina Fodor, de data aceasta. În timp ce o așteptau, concurenții și chefii au stat de vorbă. A fost momentul în care Maria Paraschiv din echipa magenta l-a luat prin surprindere pe Florin Dumitrescu atunci când i-a arătat ce gest a făcut.

Când Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit a pregătit, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au pus mâinile în cap. Sorin Bontea a făcut un gest neașteptat, la Chefi la cuțite sezonul 12. Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și toți ochii s-au ațintut asupra ei. Nu mică a fost surpriza trăită de cei trei jurați atunci când au auzit ce probă de gătit a pregătit Irina Fodor la acest battle, la Chefi la cuțite sezonul 12. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 26 online 15 octombrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Irina Fodor și-a făcut apariția în platoul emisiunii și rochia de culoare verde i-a făcut pe Dumitrescu și Scărlătescu să se gândească la faptul că aceasta e culoarea norocoasă a lui Sorin Bontea. Îndrăgita prezentatoare a a show-ului culinar de la a1 a dezvăluit faptul că acest battle nu va fi precedat de o probă de îndemânare (joc).

După ce au aflat cine va face degustarea și jurizarea, fiecare dintre cei trei chefi a început să discute cu echipa lui, pentru a stabili lista de preparate, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, din data de 15 octombrie 2023.

Florin Dumitrescu s-a enervat atunci când Sorin Bontea a încercat să ascundă un ingredient. Ca să se asigure că nu rămâne fără chiflele de hotdog, acesta l-a pus pe Cosmin să fie primul în cămară.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 26 reluare 15 octombrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în amulete. Ziua a început în forță pentru jurați și pentru cele trei echipe din competiție. Și, de parcă tema de gătit n-a fost îndeajuns de dificilă, jurații au complicat și ei regulile jocului cu niște amulete periculoase.

Concurenții s-au întâlnit în bucătărie și au așteptat cu sufletul la gură să afle ce probă de gătit le-a pregătit Irina Fodor, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată în data de 15 octombrie.

Nu mică le-a fost surpriza atunci când au aflat despre ce battle complicat este vorba: „O să fie 5 preparate, adică un preparat la 12 minute. Minutele nu se reportează”, a complicat Irina Fodor sarcina. Astăzi aveți 70 de minute, iar 10 dintre ele sunt pentru pregătiri. Iar tema acestor preparate a fost fast food”, a anunțat Irina Fodor. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 26 online 15 octombrie 2023, integral..


error: Nu copiați de pe acest site!