Love Island Romania Episodul 21 Intreg 25 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 21 de pe 25 octombrie 2023

La Firepit in love island romania sezonul 1 episodul 21 de pe 25 octombrie 2023, Alexia și Răzvan primesc mesaje și trebuie să decidă cu cine vor forma un cuplu la Love Island România. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 21 complet 25 octombrie 2023.

„Pe parcursul acestei zile, Alexia și Răzvan au avut șansa să interacționeze cu toată lumea și să vă cunoască mai bine. A venit momentul ca ei să ia o decizie foarte importantă. Fiecare își va alege acum un partener de cuplu. Și pot alege pe absolut oricine doresc!”, este mesajul citit de Ada.

Love island romania sezonul 1 episodul 21 de pe 25 octombrie 2023

Dacă alegerea Alexiei este previzibilă, cea a lui Răzvan o scoate din sărite pe Nargi. „Ce pot să spun e că am venit aici să-mi găsesc iubirea, la fel ca voi, și consider că doar cu persoana pe care o s-o numesc pot avea ce-mi doresc. Chiar avem o conexiune reală, iar această persoană este Denis”, a spus Alexia.

„Pentru mine e o decizie foarte grea și nu aș vrea să supăr pe nimeni. Nu știu pe cine să aleg. Nu pot să zic că am o conexiune cu cineva. Nu simt treaba asta cu absolut nimeni. Singura fată pe care am cunoscut-o momentan … O aleg pe Nargi, că nu am pe cine altcineva”, a spus Răzvan la Firepit, moment în care Nargi s-a ridicat și a plecat în casă.

Alexia, noul bombshell din vila Love Island România, pare să nu fie pe placul lui Nargi. Concurenta spune despre tânăra din Bolintin că arată ca o „pițipoancă boring”.

Iar descrierea nu se oprește aici. „Păi pițipoanca are extensii neapărat, gene, buze mari și are o atitudine din asta de … știi? Parcă are prea multe oase în ea și nu se poate mișca”, a spus ironică Nargi la testimonial în timp ce încerca să o imite pe Alexia. ​„Știi, sunt pițipoance faine, dar ea e boring, nu?” o întreabă Nargi pe Ada.

Denisa, noul bombshell, își face apariția în vila Love Island România: „Caut un bărbat puternic, matur și protector”. Kiprianos este primul cu care dă ochii și tot el este și cel care o conduce în dormitorul concurenților.

Denisa vine din Cluj și spune că știe ce își dorește de la un bărbat.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 21 integral 25 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

„Sunt singură de ceva vreme, lucru care m-a ajutat să mă descopăr mai bine și să înțeleg ce îmi doresc de la un bărbat. Am trecut printr-o relație toxică, m-am simțit blocată și nu se va mai întâmpla asta niciodată. Caut un bărbat puternic, matur și protector și dacă vine la pachet cu un abdomen cu pătrățele, să stiți că nu mă supăr. E posibil să supăr un pic fetele din vilă, dar nu am venit aici să-mi fac prietene. Prin urmare, mă aștept la senzații tari și sunt nerăbdătoare să-i cunosc pe băieți”, a declarat Denisa. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 21 integral 25 octombrie 2023.