America Express Drumul Soarelui Episodul 5 – 25 Octombrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Irina Fodor a dezvăluit la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 5 online 25 octombrie 2023 care sunt cele trei echipe care intră la cursa pentru ultima șansă. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 5 integral 25 octombrie 2023.

Ziua a început în forță pentru concurenții de la America Express sezonul 2. Irina Fodor a dezvăluit cine sunt cele trei echipe care se întrec la cursa pentru ultima șansă, în episodul 5 din data de 25 octombrie 2023. A fost momentul când au ieșit la iveală alianțele și strategiile făcute de unii concurenți.

Echipele s-au întâlnit și au așteptat cu sufletul la gure să afle în ce ordine au ajuns, în ziua anterioară, la Irina Fodor.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 5 complet 25 octombrie 2023

„Dragii mei, nici nu știu ce să vă întreb mai întâi. De data asta, cursa a început mult mai repede și cu mult mai multe greutăți decât de obicei. Căutarea de cazare, noaptea pe ploaie. Așa că, probabil, nu simțiți pe deplin cursa. Să știți că a venit momentul să aflați în ce ordine ați ajuns aseară la mine. Statuetele cu careți ați venit nu au schimbat clasamentul și nici ordinea venirii voastre. Așadar, o să încep de la mijloc: Ada și Tony (adică pe locul 4).

După ele au ajuns la mine Sonia și Iuliana. Două echipe au ajuns împreună, locurile 2 și 3, Giulia și Vlad și Romică și Cătălin. Am ajuns la o echipă care a ajuns la hotel și a băut vin spumant: Ionuț și George. Prima echipă care va participa astăzi la cursa pentru ultima șansă: Cleopatra și Edward”, a zis Irina Fodor.

Emoțiile au fost mari și Alexia Eram a fost copleșită de lacrimi și emoții, însă Irina Fodor a anunțat că ea și fratele ei nu sunt la cursa pentru ultima șansă. Iulia Albu și Mike au mers la cursa pentru ultima șansă. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 5 online 25 octombrie 2023.

A treia echipă pentru cursa de ultimă șansă s-a stabilit în urma votului dat de fiecare echipă, în episodul 5 a emisiunii America Express sezonul 2. După ce s-au sfătuit cu colegul de echipă, rând pe rând fiecare și-a exprimat alegerea. A fost momentul în care au ieșit la iveală diferitele alianțe formate, dar și ce strategii bine gândite și-au făcut anumite echipe. Astfel s-a decis care a fost cea de-a treia echipă care a intrat la cursa pentru ultima șansă, în episodul 5 a emisiunii America Express sezonul 2.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 5 online 25 octombrie 2023, poate fi vizionata mai jos

La scurt timp după ce s-a stabilit care sunt echipele care intră la cursa pentru ultima șansă, Mike a avut nevoie de ajutor medical. Echipele s-au întrecut la o probă ce a decis ordinea plecării în cursa pentru ultima șansă.

„Aseară, în momentul coborârii, am călcat pe o broască. Erau destul de multe. Mi s-a întâmplat același lucru în drum spre probe, dar de data asta mult mai rău”, a zis Mike, atunci când primea ajutor din partea medicului. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 5 complet 25 octombrie 2023.