Love Island Romania Episodul 22 de pe 26 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 22 de pe 26 octombrie 2023

E petrecere tematică în vila de la love island romania sezonul 1 episodul 22 de pe 26 octombrie 2023! Concurenții s-au costumat în îngerași și drăcușori și acum au parte de un joc care va scoate la iveală secrete ascunse. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 22 complet 26 octombrie 2023.

„Dragi aripioare și cornițe, urmează un joc care vă va pune la mare încercare sinceritatea și curajul. Se anunță o seară extrem de picantă, care va scoate la iveală cele mai păcătoase secrete!”, este mesajul citit de Nargi.

Love island romania sezonul 1 episodul 22 de pe 26 octombrie 2023

Diana deschide seria întrebărilor picante și trebuie să răspundă la întrebarea: „Câți parteneri sexuali ai avut până acum?”. „E ok. Doi!”, a răspuns concurenta fără să stea pe gânduri.

Luis a dezvăluit care a fost cel mai ciudat loc în care a întreținut relații sexuale. „În lift. Am blocat cumva liftul între etaje. A fost destul de palpitant!”, a spus acesta.

Anne i-a lăsat mască pe concurenți când a dezvăluit două secrete pe care le-a împărțășit doar prietenilor de suflet. „Am făcut *** la volan. La volan fiind eu. Nu știu dacă aș putea să dau prea multe detalii. Și am făcut sex în peșteră și a fost foarte interesant pentru că se auzea cu ecou”, a mărturisit concurenta.

E concurs de făcut clătite în vila Love Island România, iar miza este uriașă. Denisa, noul bombshell de la Love Island alege câștigătorul. Premiul? Un date cu tânăra din Cluj.

„Este prima dată când Denisa se trezește alături de voi! Și, cum știm că dragostea trece prin stomac, impresionați-o cu cele mai bune clătite din lume”, este mesajul citit de Călin. Modul Distracției e ON în vila Love Island România, unde băieții au parte de o provocare dulce și se întrec în deserturi.

După ce au terminat clătitele, băieții merg la jurizare. Denisa a decis cine e Regele Clătitelor și cu cine va merge la date.

Călin a reușit s-o impresioneze pe Denisa cu clătitele sale, așa că bombshell-ul l-a invitat la date. ​Cei doi au parte de o plimbare cu bicicletele pe străduțele din Tenerife. Plimbarea i-a dat ceva bătăi de cap Denisei, însă a avut un profesor bun. „Hai că ai prins mișcarea”, spune Călin, care vrea să afle de ce l-a ales pe el pentru date.

„Am văzut că foarte fain am relaționat unul cu altul când găteai și am spus că îți fac o surpriză”, este răspunsul Denisei. „Mă mai gândesc dacă să-ți mulțumesc sau nu. Să văd cum o să mă simt după pedalatul ăsta”, a glumit Călin.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 22 integral 26 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Situația devine tot mai tensionată între Nargi și Kiprianos. Concurentul este nemulțumit de comportamentul lui Nargi față de ceilalți concurenți din casă, dar și față de el.

„Te joci cu unele persoane ca să mai treacă timpul pe aici. Comunici dar cu caterincă din asta proastă”, îi spune Kiprianos. „Am făcut și noi niște glumițe, nu înțeleg de ce le iei așa? (…) Probabil nu ne potrivim”, răspunde Nargi. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 22 integral 26 octombrie 2023.