Sariti de pe fix Sezonul 1 Episodul 7 Online 26 Octombrie 2023

sariti de pe fix episodul 7 sezonul 1 26 octombrie 2023
În această seară la sariti de pe fix sezonul 1 episodul 7 online 26 octombrie 2023, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Irina Antonie, Lucian Ghimiși, Mihai Rait, Cătălin Neamțu, Drăcea și Alex Bogdan sunt cei 8 comedianți care vor genera buna dispoziție a telespectatorilor. Vezi mai jos noua emisiune sariti de pe fix sezonul 1 episodul 7 de pe 26 octombrie 2023.

Ca în fiecare săptămână, doi invitați speciali li se vor alătura. Elisabeta Lipă și Andrei Pavel, doi dintre cei mai importanți sportivi români ai tuturor timpurilor, vor accepta invitația lui Cabral și vor lua parte în cel mai nebun show al momentului. Comedianții l-au luat la „mișto” pe Neamțu, după ce acesta a venit în emisiune purtând o jachetă de blugi, iar colegii săi de platou au fost convinși că a fost furată de la un puști de 16 ani. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare sariti de pe fix sezonul 1 episodul 7 online 26 octombrie 2023.

La sfârșitul probei, după ce comedianții și-au făcut de cap pe ritmurile celor mai iubite piese ale anilor 2000, păgubitul și-a făcut apariția în platou pentru a-și  recupera jacheta. S-a râs cu lacrimi!

Mihai Rait, Cătălin Neamțu și Lucian Ghimiși și-au testat limitele la proba Sub Tensiune. Comedianții au fost electrocutați la propriu.  Proba a fost deschisă de Lucian Ghimiși, care, bineînțeles, a dat-o în bară. Deși întrebările sunt ușoare, comedianții sunt induși în eroare cu ușurință.

Alex Bogdan și Andrei Pavel s-au întrecut în zâmbete la proba „Zâmbet cu dinți”. Comedianții s-au prăpădit de râs, în timp ce Alex și Andrei se chinuiau să rostească cuvintele de pe panou, cu obiectul stomatologic în gură.

Mihai Rait, Anca Dinicu, Lucian Ghimiși și Andrei Pavel au făcut senzație la planul înclinat.

Mihai Rait, controlor de securitate, pasionat de sport, o ia în vizor pe Anca Dinicu, o doamnă din zona rurală, care merge în vizită la rude în străinătate, care nu a respectat regulile de securitate, astfel o ia la bani mărunți.

Anca, pentru că merge pentru prima data cu avionul, cară valize mari, în care are merinde pentru rudele din Spania.

Noul format sariti de pe fix sezonul 1 episodul 7 online 26 octombrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Își face apariția și Lucian Ghimiși, un afacerist italian, care se îndrăgostește lulea de Anca. Andrei Pavel, șeful aeroportului, pune și el ochii, la rândul lui, pe Anca. Bătălia pentru cucerirea domniței se dă între cei doi, până intervine și Mihai Rait, care își dă seama ca Anca este femeia la care a visat dintotdeauna. Mai jos poti vedea reluarea emisiunii sariti de pe fix sezonul 1 episodul 7 de pe 26 octombrie 2023