Love Island Romania Episodul 9 Complet 11 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 9 de pe 11 octombrie 2023

După ce s-au distrat de minune la love island sezonul 1 episodul 9 complet 11 octombrie 2023 în Santa Cruz, fetele s-au întors în vila Love Island, unde nu i-au găsit doar pe băieți, ci și pe Diana și Cerasela, cele mai noi concurente ale emisiunii. La prima interacțiune, acestea s-au arătat încântate de noii oameni din reality-show, însă la scurt timp au apărut primele „înțepături”. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 9 complet 11 octombrie 2023.

„Fetele noi mi se par destul de sociabile, drăguțe.. Doar că mie nu îmi prea plac oamenii noi”, a spus Nargi după ce le-a cunoscut pe fete.

Nargi a vrut să clarifice lucrurile, așa că a luat-o pe Cerasela la o discuție:

„S-a văzut că a deranjat-o. Ea cumva căuta un aliat în mine, așa am simțit-o, și i-am dat planurile peste cap când i-am zis că îmi place Eduard”, a spus Cerasela după discuția cu Nargi.

Love island romania sezonul 1 episodul 9 de pe 11 octombrie 2023

În același timp, Diana i-a recunoscut lui Călin că îl place, dar că nu vrea să intervină în relația lui cu Nargi: „Nu mă bag peste ce-și dorește altă persoană”, a spus Diana.

La Love Island România discuțiile nu se opresc niciodată! Fetele din vilă s-au strâns la cabina de machiaj și au început să își expună părerile despre băieții din competiție. După ce au terminat petrecerea în care au făcut cunoștință cu Diana și Cerasela, fetele s-au dus la cabina de machiaj și au început să își exprime părerile atât despre noile concurente, cât și despre băieți.

Josephinka a lansat bomba! Aceasta a spus fără să țină cont că este filmată că îl consideră pe Adrian mincinos: „Mi se pare că Adrian minte prea mult. Joacă un teatru.. e ceva acolo în spate”, a spus Josephinka.

Cerasela are cu totul altă părere despre Adrian, la doar o zi după ce l-a cunoscut:

„Adrian mi se pare cel mai bun prieten al oricui, e genul ăla de băiat pe care fetele vor să îl aibă în preajmă. Putem să ne confesăm la el”, a spus Cerasela la testimoniale.

Ulterior, fetele și-au îndreptat atenția către Eduard și Cerasela:

„Aia mică îl alege pe Eduard”, a spus Josephinka.

„Ea îl alege pe Eduard, dar Eduard?”, a răspuns Ada, fiind sigură că Eduard nu va rămâne cu Cerasela.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 9 integral 11 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Nargi și Denis au format unul dintre cuplurile de pe insulă, chiar dacă între ei nu existau sentimente de dragoste. Cei doi au hotărât de comun acord să facă o strategie în care să fie „împreună” doar pentru a nu fi eliminați, deoarece amândoi susțin că nu au creat conexiuni reale în vilă.

Lucrurile între ei au funcționat extrem de bine, până la sesiunea de recuplare, unde Călin a ales-o pe Nargi pentru a-i fi alături în continuare. Acest aspect, deși la acel moment nu a fost discutat, a creat neînțelegeri între cei doi foști parteneri de cuplu. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 9 integral 11 octombrie 2023.