Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 5 Integral 11 Octombrie 2023

visuri la cheie sezonul 10 episodul 5
Nicu și Ligia Andronache din noul episod visuri la cheie sezonul 10 episodul 5 integral 11 ocotmbrie 2023, dar și cei doi copii ai lor locuiesc într-o extensie a casei în care trăiesc părinții. „M-am chinuit singur, nu m-a ajutat nimeni, decât soția și cu mama. Tata e paralizat de cinci ani. Mă durea ceafa, nu mai vedeam bine. M-am dus la spital”, va povesti Nicu. Mai jos poti vedea in reluare emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 5 de pe 5 octombrie 2023.

Acolo a aflat că totul este mai grav decât se aștepta: nu-i mai funcționau rinichii și avea nevoie de dializă. „Mă trezeam, jeleam și plângeam. A fost un băiat foarte puternic, muncitor. Nu stătea o clipă”, își amintește mama lui Nicu, Florica.

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 5 de pe 5 octombrie 2023

Tocmai pentru că știa cât este de puternic copilul ei, a luat o decizie radicală: i-a donat un rinichi. „Nu te mai gândești, trebuie să îi dai o șansă la viață. Îi dădeam pe amândoi, doar să fie el bine”, spune femeia. De altfel, Oana Boghiu, arhitecta emisiunii va empatiza imediat cu povestea: „Sunt mamă și sunt convinsă că dacă fetița mea are nevoie, nu văd de ce nu ai face asta. Nu poate să se ducă înaintea ta”.

Chiar dacă sănătatea lui este pe drumul cel bun, problemele din casă au rămas la fel de mari deoarece nu a putut duce la capăt proiectul de care se apucase. „Îmi doresc ca tata să nu mai doarmă pe jos, dar pentru asta, trebuie să terminăm casa”, va spune cu ochii în lacrimi unul dintre copii. Vezi mai jos noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 5 online 11 octombrie 2023.

Acest vis le va fi îndeplinit în doar câteva ore! După ce va vedea unde trăiesc și-i va cunoaște, Alex Gavrilescu va spune că „iubire e cuvântul la care ne raportăm când nu putem să ne explicăm lucruri”. Așa că el îi va asigura că alături de colegi va oferi toată puterea lor interioară pentru a duce la capăt o casă complet funcțională și amenajată conform visurilor fiecărui membru.

Noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 5 integral 11 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Nicu Andronache era cândva unul dintre cei mai harnici și plini de inițiativă oameni din satul Ciocănești, județul Dâmbovița. Un diagnostic necruțător l-a determinat să-și schimbe prioritățile și să pună pe pauză marele vis al familiei sale.

Tânăr și în putere, Nicu Andronache a visat să construiască o casă generoasă pentru familia lui. Soția Ligia și copiii – Vanesa și Nicolas – vedeau în el un erou. Din nefericire pentru toți ai casei, Nicu s-a îmbolnăvit de insuficiență renală. Ambii rinichi erau afectați și, pentru a scăpa cu viață, avea mare nevoie de un transplant. Mama lui, Florica Andronache, nu l-a putut vedea în suferință, așa că a decis să facă sacrificiul de care o mamă e capabilă în orice moment pentru copilul ei: i-a donat un rinichi.

Până să se îmbolnăvească, Nicu Andronache a reușit să amenajeze două camere în casa cea nouă. Una este ocupată de părinții lui, iar cealaltă este împărțită de familia lui, formată din doi adulți și doi copii. Deși are nevoie de condiții speciale pentru a se recupera, Nicu doarme pe jos și se spală la lighean. Vezi mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 5 reluare 11 octombrie 2023