Mireasa Sezonul 7 Episodul 126 Finala 10 Iulie 2023

mireasa 10 iulie 2023 sezonul 7 episodul 126
În editia de astazi, la mireasa sezonul 7 episodul 126 finala 10 iulie 2023, cele 5 cupluri logodite au fost susținute de persoane dragi, însă au existat și membri de familie care au lipsit de la eveniment. În Marea Finală a sezonului 7 Mireasa emoția a fost sentimentul predominant. Fetele au pășit în rochii splendide de mireasă, iar băieții au fost foarte eleganți în costume de ginere. Familiile și prietenii au fost invitați de seamă la eveniment, însă au existat și absenți.

Părinții lui Antonio și părinții Cătălinei nu au venit la nunta din finala Mireasa, sezon 7. Mama și tatăl lui Antonio au spus că îl susțin, dar nu mai vor să apară public, iar mama Cătălinei a precizat că nu poate ajunge din motive personale.

După tăierea tortului miresei, Simona Gherghe a primit cecul și a anunțat cuplul sezonului 7 Mireasa. Emoțiile au dominat atmosfera, iar fericirea a fost maximă pentru tinerii care au câștigat suma de 40.000 de euro, ce le va permite să-și construiască familia dorită.

Mireasa sezonul 7 episodul 126 complet 10 iulie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 10 iulie 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Prima care a intrat în platoul emisiunii Mireasa este Andreea. Andreea este din București, are 2,70 înălțime și își dorește să găsească un băiat cu care să se înțeleagă. Hatice este jumătate româncă, jumătate turcoaică. Ea spune că tatăl nu știe că s-a înscris la Mireasa, cu atât mai puțin că a și intrat în show-ul matrimonial. Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 126 din 10 iulie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.