Pe Aripi De Vis Episodul 106, 107 si 108 Complet 10 Iulie

pe aripi de vis 2023 serial indian integral reluare

Pe aripi de vis este un serial de televiziune dramă romantică indiană. Serialul este inspirat din filmul Bollywood Kabir Singh. În acest serial, Vivian Dsena joacă rolul lui Ranveer Chopra în rolul principal, iar Eisha Singh joacă rolul soției lui Ranveer Singh, Suhani Ranveer Singh.

În afară de acestea, vom putea să-i vedem și pe Saumya, Puneet și Jasmeet în acest serial. În acest serial, vom avea șansa de a vedea chimia extraordinară dintre Ranveer și Suhani. Norocul încearcă să îi întâlnească mult pe acești doi. Vezi mai jos serialul indian pe aripi de vis episodul 106, episodul 107 si episodul 108 online 10 iulie 2023.

Pe aripi de vis episodul 106, episodul 107 si episodul 108 de pe 10 iulie 2023, reluare

Vivian Dsena se întoarce la Colors TV după serialul Shakti Astitva Ek Ehsas ki, alături de Eisha Singh. În acest serial, publicul va putea vedea povestea lui Ranveer și Suhani.

Caracterul lui Ranveer este ca un foc care nu poate fi stins, iar personajul lui Suhani este complet diferit de cel al lui Ranveer, calm, liniștitor și stingător ca apa.

În serialul „Pe aripi de vis”, Ranveer și Suhana vor fi văzuți legând o legătură de dragoste, în ciuda faptului că sunt complet diferiți unul de celălalt. Povestea de dragoste care începe între cei doi este pregătită pentru a atrage publicul spre ea.

Acest serial este pe cale să aducă un sezon de Ishq pentru telespectatori care vă va zgudui inimile. În acest serial, celebra actriță Eisha Singh va fi văzută jucând rolul lui Suhani. Deci Vivian Dsena a fost aleasă să joace rolul lui Ranveer.

Exprimându-și nerăbdarea de a juca rolul lui „Suhani”, Eisha Singh a spus: „Această poveste de dragoste va fi iubită de publicul de toate vârstele. Suhani este un personaj frumos, cu voință puternică și sunt foarte fericit să am șansa să o interpretez. După ani de zile de „Ishq Ka Rang Safed”, sunt foarte încântata să revin din nou într-un nou serial „Pe aripi de vis”.

Serialul bollywoodian „Pe aripi de vis“/„Sirf Tum“ este una dintre cele mai recente producții marca colors, marcă ce a adus în România seriale ca „Dincolo de noi“, „Umbre din trecut“ și multe altele. Cu 232 de episoade, „Pe aripi de vis“ este un serial filmat recent, ultimul episod fiind finalizat anul trecut. Vizionati mai jos serialul pe aripi de vis episodul 106, episodul 107, episodul 108 de pe 10 iulie 2023.

Povestea se construiește în jurul lui Suhani (Eisha Singh), o tânără care visează să devină medic. Ca în mai toate serialele indiene, Suhani este prototipul fetei comune indiene sfioase, care nu iese din cuvântul tatălui ei și căreia îi este teamă să se opună deciziilor luate de alții pt ea. Singurii ei aliați în familie sunt mama și fratele ei.

Iulie jos puteti vedea reluarea serialului indian pe aripi de vis episodul 106, episodul 107, episodul 108 de pe 10 iulie 2023

De partea cealaltă se află Ranveer (Vivian Dsena), tipul popular din școală, căpitanul echipei de fotbal al școlii pe care îl adoră toată lumea, dar care își pierde extrem de repede cumpătul. Contrar preferințelor sale, el face o obsesie pentru Suhani, pe care o convinge să-i devină iubită.

Dar chiar dacă destinul îi aduce împreună, un secret întunecat planează asupra lor. Îi va menține, oare, uniți sau le va rupe legătura pentru totdeauna? Aflati raspunsul vizionand mai jos serialul pe aripi de vis episodul 106, episodul 107 si episodul 108 de pe 10 iulie 2023.

Nu ezitati sa va lasati pararea despre acest serial in sectiunea comentarii, de mai jos.