Mireasa Sezonul 7 Episodul 104 Complet 8 Iunie 2023

mireasa 8 iunie 2023 sezonul 7 episodul 104
Daiana și Dani au făcut un schimb de rol astazi la mireasa sezonul 8 episodul 104 de pe 8 iunie 2023. Cei doi s-au jucat în casa Mireasa și au impovizat o „cerere în căsătorie originală”. Dani a cerut-o în căsătorie pe Daiana la mare. În emisia live de Mireasa de pe 8 iunie 2023 au fost difuzate imagini cu jocul tinerilor. Daiana l-a întrebat pe Dani dacă vrea să fie soțul ei.

„Am realizat cât de mult te iubesc și cât de mult îmi doresc o familie cu tine. Să începem drumurile noastre împreună, să ne găsim liniștea și fericirea împreună, să facem copii mulți. Îmi doresc ca tu să fii soțul meu, tatăl copiilor mei, să fii alături de mine mereu și îmi doresc să am grijă de tine, să mă iubești. Taci! Aș vrea să-ți cer dacă dorești să fii soțul meu de acum și până mori”, a spus în glumă Daiana, punându-i lui Dani un inel pe degetul mic.

Mireasa sezonul 7 episodul 104 complet 8 iunie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

De 7 sezoane scriem împreună cea mai frumoasă poveste de iubire. Casa Mireasa este un loc magic. Oameni care nu s-au văzut niciodată se îndrăgostesc și iată că devin o familie. Sezonul al șaptelea vă aduce o iubire magică pentru că încă mai există suflete pereche. Iubirea este magie la Mireasa. Din ianuarie pe a1”, a anunțat recent Simona Gherghe, citată de a1. Vizioneaza mai jos emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 104 reluare 8 iunie 2023.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 8 iunie 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Prima care a intrat în platoul emisiunii Mireasa este Andreea. Andreea este din București, are 2,70 înălțime și își dorește să găsească un băiat cu care să se înțeleagă. Hatice este jumătate româncă, jumătate turcoaică. Ea spune că tatăl nu știe că s-a înscris la Mireasa, cu atât mai puțin că a și intrat în show-ul matrimonial. Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 104 din 8 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.