Mireasa Sezonul 7 Episodul 105 de pe 9 Iunie 2023

mireasa 9 iunie 2023 sezonul 7 episodul 105
Hatice a fost foarte nemulțumită la mireasa sezonul 7 episodul 105 de pe 9 iunie 2023, pentru că cererea în căsătorie originală a Daianei și a lui Dani în casa Mireasa s-a lăsat și cu un premiu. Daiana și Dani s-au jucat și au făcut o cerere în căsătorie inversată. Daiana și-a cerut partenerul în căsătorie, cu un discurs savuros. După difuzarea imaginilor cererii originale Simona Gherghe le-a spus că vor primi un premiu și anume o noapte de dormit împreună.

„Mă ia capul rău. Nu-mi convine! Eu stau ca amețita 2 ore cu mâinile în sus și ei primesc noapte că am au fcăut nu știu ce pe aici. Și eu l-am pus pe al meu, făcea precum calul pe aici și nu ne-a maid at nimeni nicio noapte! Nu mi se pare correct! Ori se dă la toată lumea ori la niciunul! Alții se băcălăresc pe aici și primesc noapte. Noi nu facem ceva aici să facem material!”, i-a spus Hatice Simonei. Iubita lui Andrei i-a dat dreptate iubitei lui Mihai.

Mireasa sezonul 7 episodul 105 complet 9 iunie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 9 iunie 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Prima care a intrat în platoul emisiunii Mireasa este Andreea. Andreea este din București, are 2,70 înălțime și își dorește să găsească un băiat cu care să se înțeleagă. Hatice este jumătate româncă, jumătate turcoaică. Ea spune că tatăl nu știe că s-a înscris la Mireasa, cu atât mai puțin că a și intrat în show-ul matrimonial. Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 105 din 9 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.