Mireasa Sezonul 7 Episodul 119 de pe 29 Iunie 2023

mireasa 29 iunie 2023 sezonul 7 episodul 119
Mihai și Daiana au câștigat provocarea iubirii de la Mireasa sezonul 7 episodul 119 de pe 29 iunie 2023, difuzată astazi. Vlad și Cătălina au primit o sancțiune pentru neparticipare. Tomi, fosta ispită de la Insula Iubirii, a jurizat concursul de la Mireasa și i-a felicitat pe Daiana și Mihai. Prezentatoarea Mireasa a anunțat că Vlad și Cătălina nu vor avea parte de momente intime în camera matrimonială, ca sancțiune pentru refuzul de a participa la provocarea iubirii.

Maria și Antonio au sărbătorit o lună de când sunt împreună. Cum era de așteptat, nu toți concurenții Mireasa le-au fost alături la petrecerea aniversară. Irina și Anemona au fost cele care au fost absente la petrecere. Toate cuplurile din casa Mireasa au participat la aniversarea de o lună de relație a Mariei și a lui Antonio. Irina și Anemona au absentat.

Cuplurile Mihai-Hatice, Dani-Daiana, Simona-Andrei, Vlad-Cătălina și Maria-Antonio au depus actele pentru căsătorie. Imaginile de la primărie au fost difuzate în emisia live de Mireasa de pe 29 iunie 2023. Toate cele 5 cupluri din casa Mireasa au depus actele pentru căsătorie. Fiecare cuplu a pășit pe rând în primărie, unde a completat declarația de căsătorie. Toate fetele au fost de acord să preia numele soțului după căsătorie. Simona Gherghe le-a precizat concurenților că, deși au depus actele, se pot răzgândi până pe 10 iulie 2023, în ziua Finalei Mireasa.

Mireasa sezonul 7 episodul 119 complet 29 iunie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 119 din 29 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.