Poftiti In Dobrogea Episodul 11 Online 30 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi sezonul 10 poftiti in dobrogea episodul 11 online

La nea Marin se muncește in poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea episodul 11 online 30 ianuarie 2024, nu se stă! Echipele au fost trimise la cules prune, să dea o mână de ajutor oamenilor locului. Cei mai harnici știu ce trebuie să facă, cei mai leneși știu și ei ce trebuie să facă, dar preferă să stea. Cum a reacționat Mădălina Badea când i-a găsit pe Sonny și pe Riki la umbră, cu paharele în față, în livada cu mere și prune. Vezi aici pe site mai jos emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea targ episodul 11 online 30 ianuarie 2024.

Mădălina Badea, soția lui Dan Badea, a luat inițiativa de a-i readuce pe Sonny și pe Riki la muncă, schimbând atmosfera relaxată cu o doză sănătoasă de disciplină.

Poftiti in Dobrogea Episodul 11 de pe 30 Ianuarie 2024

Echipa a fost trimisă la cules prune, o activitate care se dovedește a fi un test atât pentru cei harnici, cât și pentru cei mai puțin dornici de efort fizic. Cei care își cunosc bine menirea, muncesc cu devotament, dar cei mai puțin interesați de munca manuală preferă să se bucure de o pauză bine meritată la umbră.

Desigur, momentul a fost privit cu umor, dar și cu o notă de seriozitate, iar Mădălina a povestit că a primit “îndrumări divine” de la nea Marin însuși să intervină și să impună un pic de disciplină. A luat o nuielușă, descrisă ca “cea care pișcă mai tare”, și a intrat în acțiune.

Pentru invitații din această seară a fost bine cât a fost! Adică până a venit nea Marin să verifice dacă au făcut treaba pe care au promis că o vor duce la bun sfârșit. Mădălina Bălan a încercat să îi mobilizeze pe Sonny și Riki, însă nu a reușit cu aceeași forță pe care o are gazda emisiunii.

Pentru că la nea Marin totul este despre muncă, s-a ținut de cuvânt să vină să verifice treaba fiecăruia. Doar nu vor fi lăsați în bătaia vântului! Nicidecum, ci se va lăsa cu instruirea dansatorului! Când Mădălina îl vede venind agale în livadă, reacționează imediat: „Nea Marin miroase lenea de la o poștă!”. Vizionati mai jos emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 11 online 30 ianuarie 2024.

Ajunși la ponton, au început cu mișcările de bază. Nea Marin cu ultimele forțe s-a dedicat total pentru a-și învăța invitații să danseze pentru a crea un moment cu totul special dedicat localnicilor: „Repetițiile sunt cea mai grea parte a unei zile pentru că nu ai șanse cu nea Marin, trebuie să iasă totul perfect!”, spune Andreea Antonescu.

Un nou sezon din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 11 reluare 30 După cum spuneam, invitații nu aveau suficientă energie să investească pentru repetiții: „Din momentul ăsta vă rog frumos, vă implor să vă concentrați, să facem o dată, de două ori bine și gata!”, le spune nea Marin. Însă lucrurile nu au fost așa cum și-a dorit, iar vedetele s-au ținut de șotii: „Sonny mi-a dat teroare!”, spune nea Marin.

„În acest templu al lui nea Marin, repetiția este altarul! Dacă vrei să-l enervezi cu adevărat, ăla momentul!”, spune Cătălin Cazacu.

Ajuns la capătul răbdării, a cedat: „Ei, hai să văd cum vă descurcați fără mine, eu am plecat!”, îi anunță nea Marin, furios pe lipsa lor de concentrare pentru pregătirea momentului de dans dedicat localnicilor în cadrul petrecerii finale. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 11 online 30 ianuarie 2024 complet.