Survivor Romania All Stars Epsiodul 7 de pe 30 Ianuarie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

începe cea de-a treia săptămână la survivor romania all stars episodul 7 online 30 ianuarie 2024 din cel mai dur sezon al reality show-ului! Cei 22 de concurenți rămași în joc sunt pregătiți să dea totul și să demonstreze că-și merită locul în această etapă. Fiecare probă trecută le aduce recompense și le ușurează traiul în junglă, iar fiecare înfrângere face ca totul să fie mai aprig. De la 21:30, sezonul suprem revine! Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 7 integral 30 ianuarie 2024.

Întrebările își vor găsi răspuns la jocul de provizii, unde Daniel Pavel le va da și o veste surprinzătoare: ”Dublă miză – tribul care pierde va avea de suferit – va primi niște membri de la învingători pe insula lor, iar aceștia îi vor deposeda de niște obiecte”. Despre ce este vorba și cine se va impune, descoperiti în această ediție vizionand-o mai jos.

Survivor romania all stars episodul 7 de pe 30 ianuarie 2024

După consiliul de eliminare, Jorge are o discuție cu TJ Miles, pentru că nu i-a plăcut un comentariu făcut de coechipierul său. Jador este atent la tot ce se întâmplă în tabăra Faimoșilor și intervine cu o părere în fața camerei.

Jador recunoaște că va fi mai precaut în legătură cu TJ Miles, după ce i-a urmărit reacțiile la consiliu:

Andrei Ciobanu își deschide sufletul în fața colegilor din tribul Războinicilor, povestind despre decesul mamei sale. Robert Moscalu nu-și poate stăpâni lacrimile, pentru că și el și-a pierdut mama, când avea doar 17 ani. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 7 online 30 ianuarie 2024.

„Nu pot să zic în cuvinte durerea pe care o purtăm cei care nu mai avem mamă. Nu contează că eu am pierdut-o la 17 ani, el la 22 (n.r. Andrei Ciobanu) și Relu la 30 de ani. Eu zic că chestiile astea ne apropie mai mult. Mama mea a fost bolnavă de cancer. Patru ani s-a luptat cu această boală. S-a întâmplat nefericirea chiar în brațele mele. Țin minte că o aștepta pe sora mea să vină de la școală. Când a intrat pe ușă, și-a dat duhul. A fost un moment traumatizant. O lună de zile nu am fost la școală…”, a povestit Robert Moscalu în fața camerei, la Survivor All Stars.

La scorul de 9-8, pe traseu se confruntă Cătălin Moroșanu și Andrei Ciobanu. Pe margine, colegii din ambele tabere îi susțin pe concurenți cu încurajări și indicații.

Andrei Ciobanu dă dovadă de mai multă concentrare la final și reușește să aducă punctul câștigător pentru echipa Războinicilor.

​Pe lângă mâncare (ouă și cartofi), Războinicii se bucură de un avantaj. Potrivit anunțului făcut de Daniel Pavel, ei vor trebui să aleagă trei concurenți din echipă, care să meargă în tabăra Faimoșilor și să ia de acolo 5 obiecte, la alegere, câștigate de aceștia în competiție.

În tabăra Faimoșilor se instalează dezamăgirea, mai ales pentru că au egalat de mai multe ori în timpul jocului și au fost foarte aproape de victorie. Apar și primele înțepături între adversari:

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 7 in reluare 30 ianuarie 2024 poate fi vizionat mai jos

„Ești mândru de tine la cât ai ciripit aici pe margine la colegii noștri. Ai cel mai murdar caracter din echipa ta, Andrei, ca să știi”, îi va reproșa Jorge lui Andrei Ciobanu. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 7 online 30 ianuarie 2024 complet.

error: Nu copiați de pe acest site!