Poftiti In Dobrogea Episodul 8 Integral 23 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi sezonul 10 poftiti in dobrogea episodul 8 online

Sonny Medini a observat la poftiti in Dobrogea episodul 8 integral 23 ianuarie 2024 pe plajă un ATV ce avea cheia în contact. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a decis să profite de situație și s-a urcat pe el, împreună cu Rikito Watanabe. Vezi aici pe site mai jos emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea targ episodul 8 online 23 ianuarie 2024.

ATV-ul a pornit în viteză și cei doi au început să facă ture rapide, în speranța că așa îl vor necăji din plin pe Nea Marin. Ilona Brezoianu și ceilalți au privit cu multă îngrijorare în jur și au încercat să se ferească.

Poftiti in Dobrogea Episodul 8 de pe 23 Ianuarie 2024

Enervat la culme, Nea Marin a pus imediat mâna pe o greblă și ori de câte ori ATV-ul se apropia, el lovea în Sonny și Rikito Watanabe.

„Ce am remarcat eu la această treabă e că Sonny conducea și când ajungea la Nea Marin punea un pic de frână, ca Nea Marin să lovească pe Riki, și apoi iar pelca. Ioi, ce circ a fost acolo!”, a fost mărturisirea făcută de Nicolai Tand, care a asistat la tot acest show.

Ilona Brezoianu a avut parte de o sperietură de zile mari atunci când s-a urcat într-o macara, în episodul 8 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, din 23 ianuarie 2024.

Nea Marin a pus vedetele la treabă și ziua a fost una plină, în episodul 8 din 23 ianuarie 2024 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea. Rikito Watanabe, Radu Bucălae și Ilona Brezoianu au mers la un centru de colectare și reciclare a deșeurilor feroase. Când s-a urcat într-o macara, Ilona Brezoianu a trecut prin momente de panică.

Și de data aceasta, vedetele au început ziua în forță și Nea Marin i-a pus pe toți la treabă, fără excepție. Rikito Watanabe, Radu Bucălae și Ilona Brezoianu au mers la un centru de colectare și reciclare a deșeurilor feroase, acolo unde au aflat ce activități pot face. Acesta a fost momentul în care Ilona Brezoianu a decis să se urce ea în macara, însă nu avea să bănuiască faptul că acest lucru îi va aduce momente de panică. Vizionati mai jos emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 8 online 23 ianuarie 2024.

Totuși, atunci când a fost pusă să distrugă o mașină, actrița a trecut prin reale momente de panică, iar strigătele sale i-au amuzat pe cei din jur.

Sonny Medini i-a făcut o farsă de zile mari lui Nea Marin, în ediția 8 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, din 23 ianuarie 2024. Când a gustat din inima de ciocolată, gazda show-ului a avut o reacție neașteptată.

Un nou sezon din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 8 reluare 23 ianuarie 2024 poate fi vazut mai jos in reluare integral..

Sonny Medini i-a oferit ciocolata, iar Nea Marin a simțit gustul picant. Se pare că farsa s-a întors împotriva italianului, care n-a scăpat nepedepsit.

„Mi s-a albit instant buza de jos! Eu sunt alergic, am o sensibilitate mare la gât”, a zis Nea Marin, în episodul 8 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, din 23 ianuarie 2024. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 8 online 23 ianuarie 2024 complet.
PARTEA 1 – VARIANTA 1! VeziAici.NET!