Power Couple Romania Episodul 11 Integral 27 Februarie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

Concurenții au început o nouă zi la power couple romania episodul 11 integral 27 februarie 2024 cu multe speranțe și gândindu-se la următoarea provocare. Printre cei care au fost demoralizați de proba James Bond din ediția trecută se numără Lino Golden.

Artistul a susținut în fața colegilor de competiție că o să plece acasă cât de curând. De asemenea, Eliza Natanticu a avut de petrecut o noapte albă cu soțul ei. Cosmin Natanticu a sforăit atât de tare încât partenera lui nu a putut dormi.

Și Radu Siffredi s-a arătat nemulțumit de atitudinea pe care a avut-o în timpul misiunii trecute. Acesta a mărturisit că este dezamăgit pentru faptul că nu și-a dat seama de indiciile partenerei sale. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 11 online 27 februarie 2024.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 11 integral 27 februarie 2024

În ediția 11 din Power Couple România, Dani Oțil le-a dat o veste neașteptată fetelor despre proba de astăzi. Se pare că în această seară, prezentatorul TV s-a gândit să vadă cât de mult le mobilizează pe concurente gelozia.

„O să fiți într-o ipostază în care, din experiența mea de om căsătorit, nu ar vrea fetele voastre să vă vadă nici în coșmaruri sau deja au avut coșmaruri cu asta. Veți fi în pat cu altă femeie! (…) Nu am apucat să vă spun că toată scena are legătură cu un model cu care sunteți în pat pe jumătate sau în totalitate dezbrăcați, este alegerea voastră sau a regizorului. Scena se poate termina cu un sărut. Fetele trebuie să se mobilizeze și să intre peste voi înainte să fiți sărutați”, i-a anunțat Dani Oțil.

Replicile savuroase și glumele nu au întârziat să apară. De asemenea, tensiunea și-a făcut simțită prezența în rândul concurentelor de la vilă.

La scurt timp de la explicațiile prezentatorului TV despre cea mai controversată probă de la Power Couple România, Radu Siffredi a dat o replică la care nimeni nu se aștepta. Iubitul Oanei Matache l-a întrebat pe Dani Oțil ce se poate întâmpla dacă nu vrea să fie sărutat.

Proba „Te omor cu mâna mea” din ediția 11 Power Couple România, de pe 27 februarie 2024, a scos la iveală detalii neștiute despre concurentele din competiție. Băieții au povestit despre cât de geloase sunt partenerele lor atunci când au motive.

De asemenea, Tudor Ionescu nu s-a ferit să spună că a înșelat-o pe Anamaria Ionescu. Cântărețul a explicat că soția lui nu este o persoană geloasă în general, însă nu știe la ce să se aștepte la cea mai controversată probă din concurs.

„Am avut o situație în care eu m-am pierdut puțin pe la altă stradă, dar Ana a fost înțeleaptă și a depășit momentul”, a povestit concurentul.

Cei doi au mai vorbit despre situația grea din relația lor, însă acum au scos la iveală informații despre care puțini știau, chiar la Power Couple România. Se pare că în cei 19 ani de relație, cântărețul a „călcat pe bec” și a fost iertat pentru infidelitate. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 11 online 27 februarie 2024.

Tudor și Anamaria Ionescu au evidențiat faptul că actul de infidelitate din partea artistului a avut loc într-un moment mai greu al relației, într-o perioadă de pauză când erau despărțiți, fapt care nu a afectat-o atât de tare pe aceasta.

„Nu am discutat nici măcar un cuvânt cu femeia respectivă. Nu m-a interesat să vorbesc cu ea, nu aveam ce să aflu de la ea, mai ales că o cunoșteam. M-a interesat el, ce a spus el, cum mi-a explicat, ce am simțit în momentele alea. Noi de atunci ne-am împăcat, am închis subiectul ăla, pur și simplu l-am îngropat și n-am mai vorbit despre el”, a povestit concurenta de la Power Couple România.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 11 de pe 27 februarie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Iubitele celor din competiție au renunțat la hainele de zi cu zi și au îmbrăcat cele mai provocatoare ținute. Telespectatorii au avut ocazia să vadă ce corpuri de invidiat ascund concurentele Power Couple România sub piesele vestimentare.

Printre fetele care au impresionat publicul cu aspectul lor fizic se numără și Daiana Anghel. Soția lui Sorin Gonțea se mândrește cu forme perfecte pe care preferă să nu le evidențieze prin ținute sumare.

De data aceasta, a fost necesar ca partenera chef-ului să renunțe la ținutele chic și să apeleze la piese vestimentare cu care ar putea să se miște mai rapid în bazinul cu apă. Așadar, Daiana Anghel a decis să facă proba „Te omor cu mâna mea” în sutien și colanți. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 11 online 27 februarie 2024 integral.

Un lucru este cert, Daiana Anghel este posesoarea unui corp perfect. Ținuta sexy i-a pus într-o lumină bună silueta de viespe, bustul generos și picioarele subțiri. Puțini au avut ocazia să o vadă într-o astfel de ipostază pe soția lui Sorin Gonțea.

De altfel, provocarea pe care au avut-o de îndeplinit fetele i-au dat mari bătăi de cap Daianei Anghel. Concurentei i-a fost foarte dificil să scoată afară bucățile de carne de pe fundul bazinului.

Pentru că are mare încredere în soțul ei, aceasta a dezvăluit că Sorin Gonțea nu se va lăsa dus de val de probă. Așadar, Daiana Anghel a mizat pe faptul că partenerul său nu se va săruta cu femeia de lângă el.

Din mărturisirile celor doi se poate observa faptul că cei doi au mare încredere unul în celălalt. În plus, relația lor este bazată pe multă iubire și sinceritate.