Survivor Romania All Stars Epsiodul 19 Reluare 27 Februarie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

După câștigurile înregistrate de Războinici săptămâna trecută, Ștefania Stan le dă o nouă lovitură Famoșilor la survivor romania all stars episodul 19 reluare 27 februarie 2024. Concurenta este de părere că Ana Porgras și Ștefania Stănilă, deși sunt bune, pot fi înfrânte de adeversare, fiind mai puternice decât cele cu care s-au confruntat sezoanele trecute. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 19 integral 27 februarie 2024.

​Ștefania „Eu sunt de părere că e All Stars și că și-au găsit nașul, iar ei și-au pierdut ambiția, motivația, pentru că ei avea un fel cum se cunoșteau în sezonul lor. Îndemânarea nu o să o învețe cât stăm noi aici. În sezonul lor, au avut inamici mai slabi”.

Pe de altă parte, câteva dintre afirmațiile lui Zanni au atras atenția Războinicilor, care sunt convinși că acesta a început să pună în aplicare diverse tactici, pentru a rămâne cât mai mult în competiție, alături de fetele pe care le protejează.

Iancu Sterp percepe afirmațiile lui Zanni ca pe o dovadă de relaxare, deoarece știe că nu va fi votat, în timp ce Jador susține că Faimosul își manipulează colegii, punctând că el, Ana Porgras și Ștefania Stănilă sunt cei mai buni.

Maria Lungu a pierdut duelul împotriva Alexandrei Ciomag, iar eliminarea acesteia din competiția Survivor All Stars reprezintă motiv de bucurie pentru Faimoși.

​Andrei Ciobanu și-a exprimat bucuria, după ce Maria Lungu, cea care a venit odată cu el în echipa Faimoșilor, a plecat acasă. Acesta susține că, odată cu venirea ei în echipa adversă, și-a schimbat comportamentul, însă Faimoșii nu s-au lăsat păcăliți de aparențe și au văzut-o așa cum este ea, de fapt.

Survivor romania all stars episodul 19 de pe 27 februarie 2024

Alexandra Duli se numără și ea printre Războinicii care nu văd cu ochi prea buni comportamentul lui Zanni.

​Aceasta este de părere că Faimosul se va folosi de concurenții cei mai slabi din echipa sa, cât timp va avea nevoie, urmând să îi trimită spre eliminare, pentru a păta în competiție persoanele apropiate lui. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 19 online 27 februarie 2024.

Venirea lui Jorge în echipa Războinicilor este văzută ca un atuu de Sorin Pușcașu și de Iancu Sterp, care sunt de părere că acesta nu doar că a fost tratat incorect de foștii coechipieri, dar și că le-a purtat noroc săptămâna trecută.

​Iancu Sterp: „Toți vorbesc prost de el și fără argumente. De când e la noi în echipă, mi se pare OK omul, e super băiat, a tras, a adus și puncte, a ambițios, nu a deranjat pe nimeni”.

Sorin Pușcașu: „A trecut, deja, o săptămână și vreau să spun că încă am o părere bună despre el, indiferent ce spun Faimoșii. Pentru noi, totul este bine. De când a venit, ca echipă, am reușit să câștigăm.

Noi nu îl vedem pe Jorge mincinos sau cum a zis Jador, mai ales că nu a avut un argument. Eu îl văd cu tot sufletul în camp-ul nostru, un Războinic adevărat. Ce ține de Jador cu Jorge cred că e ceva personal”

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 19 in reluare 27 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Faimoșii continuă să se bucure de eliminarea Mariei Lungu din competiție, iar Zanni este cel mai vocal pe această temă. Concurentul este de părere că fosta concurentă nu aducea niciun beneficiu echipei, motiv pentru care, venirea și plecarea ei eu fost irelevante.

​De asemenea, din punctul său de vedere, Alexandra Ciomag este următorul nume care va fi propus spre eliminare, deoarece, alături de Maria Lungu, reprezintă „carne de tun”, iar el își dorește să se dueleze cu cei mai buni. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 19 online 27 februarie 2024 complet.

Zanni: „Colega Maria Lungu…când pleacă cineva de la Surivor și nu se simte că a plecat sau că a venit, e puțin trist. Ea are niște lecții de învățat. E următorul vot (n.r. Alexandra Ciomag­).

Vreau să mănânc, vreau să câștig. Dacă aș putea, i-aș elimina pe toți și nu cu răutate. Hai să trecem la jocurile alea la care să ne batem pe bune! Eu vreau să am încredere în toți din echipă. Frustrarea mea este că unii sunt inutili în competiție, așteptăm să îi eliminăm și sunt inutili și când pleacă.

Știam că sunt carne de tun ele două, știam că le vom trimite acasă și știam că sunt genul de oameni care nu își lasă orezul în spate. Dacă am rămâne formula potrivită, știu că putem. Avem boșorogi aici, avem stră-străbunici și pleacă cu ranchiună. În loc să fie o grădină cu flori, e o grădină cu spini”.