Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 5 Reluare 13 Februarie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

A doua probă din această săptămână la power couple romania sezonul 1 episodul 5 reluare 13 februarie 2024 i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază – fetele dictează, iar băieții trebuie să le urmeze orbește. Misiunea fetelor este cu atât mai grea azi – întrucât la finalul serii, unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 5 online 13 februarie 2024.

Perechile vor urma un traseu întortocheat în poligon, plin de obstacole, care va include și o parcare laterală făcută cu spatele! Traseul va fi cu atât mai dificil cu cât volanul se află pe partea dreaptă, conform regulilor malteze, iar băieții vor fi legați la ochi, ascultând doar indicațiile partenerelor care le sunt alături.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 5 integral 13 februarie 2024

Ajuns în mașină, Natanticu legat la ochi, este întâmpinat de către Dani Oțil care îi face o urare așa cum nu s-ar fi așteptat: „Bine ai venit la școala de șoferi anapoda! În dreapta nu ai geam, în față nu ai parbriz, le-am scos noi ca să fugă sunetul mai ușor!” Imediat ce Lizi este chemată, aceasta vine cu zâmbetul pe buze și plină de nerăbdare. Dani le reamintește regulamentul și faptul că au doar 25 de minute la dispoziție.

Imediat după start, Natanticii au trecut la treabă. Iată cum s-au descurcat împreună la această probă.

După ce au mers cu succes foarte puțin înainte, fără să atingă și să dărâme nimic, Eliza și-a dat seama că au luat-o pe contrasens. Astfel, concurenta i-a sugerat lui Cosmin să dea cu spatele, neștiind să zică dacă să vireze stânga sau dreapta. Cu toate acestea, Natanticu merge după instinct neașteptând indicațiile și, surpriză, îi moare motorul.

Deși Delia și Lino au permisele de conducere suspendate, cei doi susțin că știu să conducă și au plecat încrezători la drum.

Concurenții au plecat pe loc cu mult curaj, dar imediat la prima curbă au avut parte de mici dificultăți. Mașina fiind destul de mare, Delia nu a aproximat exact când ar fi trebuit să ia curba și astfel, au fost nevoiți să calculeze mai multe mișcări.

După ce au luat curba cu succes, Lino a prins viteză, dar logodnica lui l-a atenționat imediat. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 5 online 13 februarie 2024.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 5 de pe 13 februarie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Ajunși la butoaie, Lino a fost nevoit să dea cu spatele și apoi să dea din nou cu fața, moment în care a agățat o baliză destul de rău.

Delia s-a așezat în mai multe feluri pe capotă pentru a putea vedea tot ce este în jurul lor, mutându-se din secundă în secundă dintr-un loc în altul. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 5 online 13 februarie 2024 integral.

Concurentul a oprit motorul de câteva ori, iar logodnica lui nu înțelegea de ce. În timp ce încercau să repornească mașina, Lino a pornit ștergătoarele, exact așa cum a făcut și Tudor, Delia fiind lovită de către acestea destul de tare.

error: Nu copiați de pe acest site!