Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 14 Reluare 5 Martie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

Băieții trebuie să treacă printr-o probă dificilă în etapa 5 de competiție la power couple romania episodul 14 reluare 5 martie 2024. Dani Oțil i-a luat prin surprindere cu o provocare rară. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 14 online 5 martie 2024.

În urmă cu o ediție, fetele au fost puse la încercare. Acestea au trecut printr-o probă de shopping viteză sau shopping pe bandă rulantă. Provocarea a stârnit o mulțime de tensiuni între cupluri, iar bugetul acestora au avut de suferit.

Concursul continuă pentru cele cinci perechi de vedete cu o nouă misiune dificilă. Băieții sunt cei care își vor testa limitele din nou în emisiune, iar fetele vor investii în ei. Așadar, Dani Oțil a luat pe toată lumea prin surprindere cu vestea lui despre următoarea probă a concurenților în ediția 14 din Power Couple România, de pe 5 martie 2024.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 14 integral 5 martie 2024

Iubitul Oanei Matache a apelat la un gest neașteptat în timpul probei, iar mulți ar putea să își schimbe părerea despre el. Un lucru este cert, concurentul a fost pus la încercare de o provocare senzațional.

Tânărul și-a testat calitățile de tată în stage-ul cinci al concursului. Acesta a fost pus să facă anumite activități casnice în liniște, fără să trezească bebelușul care dormea în pătuț. Misiunea nu a fost deloc ușoară pentru Radu Siffredi.

Deși a reușit să își dea haina groasă jos și să o pună în cuier fără prea mult zgomot, Radu Siffredi a „dat-o în bară” atunci când a deschis frigiderul pentru a pune în el câteva alimente. Astfel, tânărul a reușit să facă bebelușul să plângă.

Atunci când s-a dus la el să-l legene pentru a-l adormi, iubitul Oanei Matache a făcut un gest care a luat-o prin surprindere chiar și pe ea. Camerele de filmat au surprins momentul de-a dreptul uluitor.

După ce legăna copilul de trei ori, Radu Siffredi îl săruta pe frunte. Detaliul a fost rapid observat de partenera lui, care nu s-a putut abține și a reacționat imediat. Puțini se așteptau ca tânărul să facă asta. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 14 online 5 martie 2024.

De data aceasta, băieții au fost puși într-o situație delicată. Aceștia au avut o provocare la care nu se așteptau. Ei au fost puși să facă anumite treburi casnice cu mare atenție să nu trezească bebelușul din pătuț.

Unii s-au descurcat de minune la această misiune, în timp ce alții au dat-o în bară. Printre aceștia se numără Emi de la Noaptea Târziu care a făcut zgomot puternic de cinci ori, iar copilul a început să plângă.

Dani Oțil i-a anunțat pe concurenți că timpul este limitat, iar trezirea de cinci ori a bebelușului înseamnă că proba este pierdută. Deși a încercat să fie cât de silențios pare, se pare că iubitul Mădălinei nu se pricepe să facă liniște.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în cuplul celor doi atunci când Emi de la Noaptea Târziu a făcut cele cinci greșeli, lucru care a înfuriat-o foarte tare pe Mădălina. Concurenta nu s-a mai putut abține și a reacționat dur.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 14 de pe 5 martie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Anamaria și Tudor Ionescu se află într-o situație delicată în etapa cinci a competiției Power Couple România. În ediția de ieri, 4 martie 2024, cei doi au pierdut o sumă uriașă de bani după proba de shopping viteză.

Cu doar 500 de euro în pușculiță, concurenta s-a văzut nevoită să investească tot în abilitatea partenerului de a face liniște. Anamaria Ionescu a avut grijă să își informeze soțul că trebuie să facă tot ce poate pentru a câștiga misiunea din ediția 14 de pe 5 martie 2024.

Deși îl vede obosit, soția lui Tudor Ionescu are mare încredere că bărbatul de lângă ea se va descurca de minune la această provocare. Nici bine nu a început jocul că lucrurile s-au complicat pentru cei doi.

Anamaria Ionescu a stat într-o continuă tensiune pe toată durată provocării. Aceasta i-a oferit indicații clare partenerului său, care a făcut fața cu brio activităților casnice. O greșeală făcută la final l-a costat toți banii investiți. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 14 online 5 martie 2024 integral.