Survivor Romania All Stars Epsiodul 22 Reluare 5 Martie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

O săptămână dificilă, încărcată de evenimente neașteptate la survivor romania all stars episodul 22 reluare 5 martie 2024, de jocuri puternice și de o furtună care i-a scos pe concurenți din camp și i-a trimis într-o zonă nouă, plină de insecte și tarantule. Cu fiecare zi, cei rămași în competiție au demonstrat că pot depăși provocările, că se pot adapta condițiilor și că sunt mânați de un singur gând – să meargă cât mai departe. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 22 integral 5 martie 2024.

”Astăzi se vor petrece noi evenimente care vor avea un impact puternic. Complexitatea caracterelor concurenților este variată, iar fiecare a venit cu propria motivație. Fiecăruia dintre concurenții acestui sezon i s-a dat o doua șansă. Astăzi, doi noi concurenți vor primi o a doua șansă, pentru a dovedi că sunt Survivor din toate punctele de vedere”, va spune Daniel Pavel înaintea jocului din această seară.

Survivor romania all stars episodul 22 de pe 5 martie 2024

Faimoșii și-au început dimineață cu zâmbetul pe buze! Zanni a fost primul care a dezvăluit că plecarea lui Jador din concurs i-a adus eliberare spirituală și o stare de bine.

Prima zi fără Jador a fost ca o rază de soare pentru unii dintre concurenții de la Survivor All Stars. Atât Zannidache, cât și Ana Porgras și-au arătat fericirea vis-a-vis de plecarea lui Jador din competiție:

„M-am trezit genial! M-am trezit perfect. Nu am vrut să subliniez niște chestii, dar a fost o bucurie atât de mare.. Sunt atât de recunoscător și ușurat…”, a spus Zanni la testimonial.

„Când am văzut ieșirea lui Jador, am fost cel mai dezamăgitor lucru pentru mine.. Mie îmi place de Jador. Nu ne-a spus nimic, nici n-a bătut mâna cu noi. Dacă n-ai respect, diplomație.. poți să pierzi tot”, a spus TJ Miles.

„Mă strivea pe suflet în fiecare zi când nu îi ziceam nimic. Planul meu este să las echipa să se simtă atât de jignită și batjocorită, încât să se ridice echipa și să nu mai fie nevoie să zic eu nimic. Când echipa s-a ridicat în picioare, am plonjat. Abia așteptam să te zdrobesc!”, a adăugat Zannidache.

Ulterior, Faimoșii au început să discute și despre plecarea lui Cătălin Moroșanu:

„Moro a avut cea mai frumoasă ieșire din istorie! E foarte intelectual Moro, foarte deștept. Nici când s-au născut copiii mei n-am avut asemenea emoții”, au spus concurenții. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 22 online 5 martie 2024.

Toată lumea a rămas surprinsă de plecarea lui Jador! Dacă Faimoșii se așteptau ca acest lucru să se întâmple, Războinicii par dezamăgiți de descalificarea adversarului lor.

Plecarea lui Jador din competiția Survivor All Stars a fost una complet surprinzătoare pentru echipa Războinicilor. Aceștia, la o zi de la Consiliu, și-au spus părerea despre cele întâmplate:

„E păcat de el.. A întrecut orice limită. Chestia e că nu a fost dintr-o dată, mereu a întrecut limite”, spun Războinicii.

Jorge a vorbit inclusiv despre atitudinea pe care Moroșanu a avut-o în momentul în care Jador a fost pus la zid, în Consiliul de Eliminare:

„Moro aseară a explicat că nici el nu mai suporta lucrurile pe care le făcea Jador. În ciuda prieteniei pe care ei o au acasă, și pentru el a fost prea mult”, a spus Jorge.

„Mie mi-e milă de el că a plecat așa…E un om bun Jador, dar e încăpățânat, eu îl cunosc. Eu nu cred că lui nu-i pare rău că a plecat așa”, a spus Iancu Sterp.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 22 in reluare 5 martie 2024 poate fi vizionat mai jos

Domnul Dan a făcut un anunț total neașteptat! Două concurente se vor alătura celui mai puternic show de supraviețuire!

„Vă plac surprizele? Unii pleacă, alții vin.. Iată cine sunt noii concurenți Survivor All Stars”, a spus Domnul Dan înainte de a începe proba.

Astfel, noii concurenți Survivor All Stars sunt Ana Pal, pentru echipa Faimoșilor și Oana Ciocan, pentru echipa Războinicilor.

Ana Pal: „Ce caută Andrei în echipa Faimoșilor? Ce să zic? Acum că suntem împreună, trebuie să îngropăm săcurea războiului!” Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 22 online 5 martie 2024 complet.