Power Couple Romania Episodul 17 Semifinala 12 Martie 2024

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina se numără printre cuplurile care au acceptat provocarea de la power couple romania episodul 17 integral 12 martie 2024. Cei doi au ajuns până în stage-ul final al concursului alături de alte cinci echipe puternice. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 17 online 12 martie 2024.

În episodul 17 de pe 12 martie 2024, tânărul și soția lui au fost puși într-o situație neașteptată. Proba „Mă înec în dragostea ta” le-a dat mari bătăi de cap celor doi, fapt pentru care tensiunile și nervii nu au întârziat să își facă apariția.

Prima provocarea din ultima etapă a competiției l-a făcut pe Emi să cedez. Concurentul a fost nevoit să se scufunde într-un butoi cu apă în timp ce ținea capul în joc pentru a-și ridica partenera în dreptul unui panou cu emoticoane pe care trebuia să le descifreze.

Soția lui Emi a dezvăluit că ea nu ar fi zis niciodată că vrea să se oprească, ci ar fi încercat să ducă proba până la final. Gestul pe care l-a făcut tânărul a deranjat-o mult pe soția lui, care își dorește să lupte pentru Marele Premiu.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 17 integral 12 martie 2024

Haosul s-a dezlănțuit la proba „Mă înec în dragostea ta” pentru Eliza și Cosmin Natanticu. În episodul 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024, actorul și soția lui au fost puși să treacă printr-o provocarea uluitoare care le-a testat limitele fizice și psihice.

Concurentul a fost nevoit să se scufunde într-un butoi cu apă în timp ce își ținea capul în jos, iar partenera lui a trebuit să își învingă din nou frica de înălțime pentru a duce până la final misiunea dificilă.

Presiunea și limita de timp și-au pus amprenta asupra soților Natanticu, care au încercat să câștige proba prin toate mijloacele posibile.

Când a văzut ce face Eliza Natanticu pentru a ajunge mai rapid la panoul cu foi, Dani Oțil a fost nevoit să apeleze la avertizări. Prezentatorul TV a fost la un pas să oprească provocarea celor doi.

O pereche de vedete s-a întors în concurs, după votul concurenților. Așadar, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au primit a doua șansă la Marele Premiu la doar o săptămână de când au plecat acasă.

Lucrurile au început să se complice odată cu proba „Mă înec în dragostea ta”. Vedetele au fost nevoite să își depășească limitele și să lupte cu toate forțele pentru că în joc a rămas soarta lor din competiție și 5.000 de Euro. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 17 online 12 martie 2024.

În episodul 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024, după provocarea ce a solicitat cuplurile la maxim, Dani Oțil a făcut un anunț important în fața participanților. A venit momentul ca o echipă să părăsească emisiunea în timp ce alta să câștige 5.000 de Euro.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 17 de pe 12 martie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

După plecare artistului de la Noaptea Târziu și a soției sale, concurenții au avut de îndeplinit o nouă misiune. De data aceasta, miza jocului a crescut la 7.500 de Euro, însă vor avea de trecut mai multe obstacole.

Echipele eliminate până acum au primit un rol important în etapa finală din Power Couple România. Acestea au sarcina de a le pune piedici perechilor de vedete rămase în emisiune.

„Echipa de pe ultimul loc pleacă acasă”, a mai fost anunțul făcut de Dani Oțil, înainte de prima misiune din semifinală.

Finala este la un singur pas de cele patru cupluri rămase în concurs, însă mai au de trecut peste probe ce le-ar putea decide soarta de la Power Couple România. Agitația și presiunea și-au spus cuvântul de la primele ore ale dimineții în vila din Malta.

Semifinala debutează cu o probă pe măsura așteptărilor pentru concurenți. Aceștia vor avea de asamblat din piese de puzzle o inimă. Apoi vor începe să vâslească, să înoate și să se scufunde pentru a face rost de cele șase piese care plutesc pe mare. Trei piese trebuie să fie strânse de băieți, în timp ce alte trei piese o să fie recuperate de fete. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 17 online 12 martie 2024 integral.