Survivor Romania All Stars Epsiodul 25 de pe 12 Martie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Faimoșii și Războinicii de la survivor romania all stars episodul 25 de pe 12 martie 2024 revin în fața celor de acasă cu noi jocuri extrem de importante și cu discuții importante. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 25 integral 12 martie 2024.

”Mi-a plăcut Consiliul, mi-a plăcut ce a dat Duli, aplaudam. A dat bine în ei”, va mărturisi Sorin, analizând modul în care s-au desfășurat lucrurile joia trecută, când discuțiile s-au aprins între cele două triburi. Aflată în mijlocul acelor dialoguri, Ștefania Ștefan va recunoaște că a fost surprinsă de cum au susținut-o colegii: ”Nu mă așteptam să săriți așa în ajutor, în adevăr. A fost cea mai frumoasă seară pentru mine”.

De cealaltă parte, în echipa roșie, cei rămași simt că au scăpat de toate verigile slabe și că de acum totul se va schimba pentru ei. ”A plecat Zmără de la noi și Jorge de la Războinici, pentru noi este un câștig. Competiția a mai eliminat și-un Războinic. Nici nu ne încurca, nici nu ne ajuta cu nimic”, va trage linie Andrei Ciobanu, urmărind cele întâmplate în ultima ediție. Încrezător se arată și TJ Miles care va menționa că: ”o să câștigăm mai mult decât am pierdut până acum”.

Primul joc al săptămânii cu numărul nouă din show va fi unul pentru o recompensă importantă – o zi de relaxare în junglă, cu mâncare, masaj și multe altele. Cine va reuși să se impună de această dată și ce reacții vor avea membrii acelui trib când vor lăsa deoparte tot greul resimțit, aflăm în câteva ore.

Tot atunci, vom vedea și ce-i va face pe Războinici să deschidă o serie de discuții în cadrul echipei despre modul în care se fac strategiile la jocuri, dar și cum vor reuși aceștia să le depășească, astfel încât să nu-i afecteze pe mai departe.

Survivor romania all stars episodul 25 de pe 12 martie 2024

În ultimul consiliu de eliminare, Duli a răbufnit la adresa lui Zanni. Războinica a ținut să precizeze că, în ultimele săptămâni, adversarul său nu a mai adus puncte, deși se crede „cel mai tare” și nu înțelege de ce mai se află în competiție.

Încurajată de colegi a fost și Ștefania, care le-a mulțumit pentru faptul că au sărit în apărarea ei, menționând că, în sezonul ei, nu a fost apărată de ceilalți Războinici. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 25 online 12 martie 2024.

După eliminarea lui Zmărăndescu, Andrei Ciobanu nu îi iartă pe Războinici. Faimosul demască, în fața colegilor săi, tot ceea ce se întâmplă în echipa din care a făcut parte, în momentul în care coechipierii se descoperă din punct de vedere sportiv.

Alexandra Ciomag: „Încet, încet, ne împuținăm. E din ce în ce mai greu și rămânem cei mai buni, dar asta este competiția”.

Andrei Ciobanu: „De astăzi, începe o nouă eră, de astăzi, începe Survivor. Am avut un consiliu liniștit, dar, în același timp, și greu, pentru că a plecat Zmără de la noi, dar, atenție, a plecat și Jorge de la Războinici.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 25 in reluare 12 martie 2024 poate fi vizionat mai jos

Robert Moscalu și Sorin Pușcașu vor ca echipa lor să iasă învingătoare la jocul pentru recompensă. Cei doi nu mai suportă modul în care adversarii pun problema atunci când pierd și vor să le arate că sunt mult mai buni decât ei.

Robert Moscalu: „Eu nu mi-am dorit niciodată, în viața mea, să-i bat așa de tare ca azi. Prea mă enervează, prea se victimizează, prea se cred ei, acum, buni și, acum, vreau să-i batem.

Ștefania noastră nu face sport, eu nu fac sport. Multă lume din echipa asta nu face sport. De ce îi batem? Pentru că, pur și simplu, suntem mai buni”.

Sorin Pușcașu: „Astea sunt scuze pe care și le caută mereu”.

Zanni redevine subiect de discuție în tabăra Războinicilor, care nu înțeleg de ce este susținut atât de mult de colegii săi. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 25 online 12 martie 2024 complet.