Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 8 Reluare 20 Februarie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

După ce fetele au evaluat riscurile la power couple romania sezonul 1 episodul 8 reluare 20 februarie 2024, au calculat șansele și au aruncat mizele în joc, băieții au avut datoria de a face bani și a le demonstra partenerelor cât de buni sunt la a face mai multe lucruri deodată, fără să le dezamăgească. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 8 online 20 februarie 2024.

Înainte de a se pregăti fizic și psihic pentru bătălia de azi, concurenții au ținut să se mai amuze puțin chiar înainte de probă. Radu și Emi i-au luat prin surprindere atât pe ceilalți concurenți, cât și pe cameramani.

În timp ce Emi stătea pe un scaun la soare, relaxându-se, Radu a venit cu un prosop mare pe care i l-a pus pe corp și cu o mașină de tuns.

„Bine ați venit astăzi la Siffredi Barber Shop!” a strigat concurentul.

Emi îi intra în joc lui Radu și îi cere o tunsoare pe margini, moment în care Natanticu intervine de urgență.

„Băi Radule, fii atent, Domnule Sifreddi, stați așa, înainte de orice, orice Barber Shop are un asistent, care prima oară se duce, îl spală, îi face masaj, îl pregătești!” spunea Natanticu masându-l pe Emi pe cap, intrând și el în joc.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 8 integral 20 februarie 2024

Ajuns în fața Mădălinei și a lui Dani, Emi a recunoscut că nu se descurcă la a face puzzle-uri, dar că va încerca măcar să distreze.

Imediat după start, iubita lui a început seria de întrebări, iar Emi și-a dat toată silința pentru a răspunde corect la cât mai multe întrebări.

Prima întrebare: „Ce înălțime am” a venit cu un răspuns corect din partea lui Emi : „1,60”.

A doua întrebare: „Ce fel popular de mâncare nu mănânc?” a venit cu un răspuns greșit din partea lui Emi: „Ciocolată”, apoi concurentul a cerut să se treacă la următoarea întrebare.

A treia întrebare: „Care este culoarea mea naturală la păr?” a primit un răspuns corect: „șaten”.

A patra întrebare: „Câți frați și surori are tatăl meu?” a primit un răspuns corect: „șapte”.

În timp ce răspundea la primele patru întrebări, Emi a reușit să pună primul cub uriaș pentru a alcătui puzzle-ul cu fața Mădălinei.

Emi deja nu mai reușea să potrivească cuburile corect și părea că își pierde răbdarea. Cu toate acestea a continuat să răspundă la întrebări, încercând să se focuseze pe așezarea corectă a cuburilor. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 8 online 20 februarie 2024.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 8 de pe 20 februarie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Emoționat, dar încrezător, Radu și-a luat inima în dinți, a ascultat tot ce are de făcut și a trecut rapid la treabă.

„Eu când am aflat că e vorba de 30 de întrebări dintre care trebuie să răspundem corect la 25, eu am zis floare la ureche, eu știu tot, n-am nici o problemă, puzzle-uri am mai făcut” spunea Radu.

Oana, de asemenea, plină de emoții a simțit nevoia să se așeze pe jos pentru a se calma.

Imediat după start, concurenta nu a stat pe gânduri și a pornit rafala de întrebări.

Primele trei întrebări au primit răspunsuri corecte, însă la cea de a patra, Radu a simțit nevoia să treacă peste. În tot acest timp, răsucea de cuburi pentru a verifica care sunt fețele cu chipul Oanei.

Următoarele trei întrebări au primit, de asemenea, răspunsuri corecte, însă a opta și a noua l-au derutat pe Radu și a decis să treacă peste.

În tot acest timp, concurentul așeza cuburile cu multă atenție, dar fără să-și piardă concentrarea. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 8 online 20 februarie 2024 integral.