Survivor Romania All Stars Epsiodul 16 Online 20 Februarie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Totul s-a schimbat. Nimic nu va mai fi la fel la survivor romania all stars episodul 16 online 20 februarie 2024. Alianțele create sunt acum puse la încercare, după ce în ultimul Consiliu Tribal au avut parte de vești la care nici nu s-ar fi gândit vreodată. Faimoșii și Războinicii se află în fața unei noi săptămâni de provocări și probe în care vor fi testați, atât fizic, cât și psihic. La Survivor All Stars, totul se complică cu fiecare zi și doar cei mai puternici merg mai departe. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 16 integral 20 februarie 2024.

Primul joc al săptămânii îi va aduce față în față pe cei care cândva erau aliați și e momentul să vedem și primele confruntări. Cu o miză importantă pusă la bătaie, triburile vor lupta până la capăt și vor avea un singur scop – să demonstreze că aceste schimbări i-au întărit și îi pot duce mai departe în competiție.

Cine se va impune, cum vor evolua relațiile între membrii triburilor și ce surprize îi mai așteaptă pe concurenți, aflati mai jos vazand reluarea episoului.

Survivor romania all stars episodul 16 de pe 20 februarie 2024

S-au făcut schimbări majore săptămâna trecută la Survivor All Stars 2024! Maria Lungu și Andrei Ciobanu se află în echipa Faimoșilor, iar în schimbul celor doi, cei din tabără albastră l-au primit pe Jorge!

​O nouă săptămâmă a început în forță în Republica Dominicană. Jorge a petreceut prima noapte în echipa Războinicilor și a spus, cu mâna pe inimă, că s-a simțit foarte bine printre adversarii săi, în mod surprinzător.

„Dacă v-aș spune ce simt o să ziceți că vreau să dau bine. Aseară v-am visat”, a spus Jorge de față cu toți concurenții din echipa albastră.

Jorge: „Sunt foarte norocos, sunt foarte fericit, mă simt foarte bine. Oamenii m-au primit ca pe fratele lor. Ce să zic? Sunt recunoscător”

În timp ce se afla sub supraveghere medicală, Jorge mărturisește că s-au construit bisericuțe în echipa Faimoșilor.

„Nu are de cine să îmi fie dor de la Faimoși pentru că acolo deja erau prietenii. Cât am fost la spital rămăsesem cam singur. Practic mă simt mai bine la Războinici”, a spus Jorge. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 16 online 20 februarie 2024.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 16 in reluare 20 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Maria Lungu s-a schimbat de când a ajuns în Tabăra Faimoșilor, iar ceilalți concurenți au observat acest lucru. Războinica nu este singura care a intrat în echipa adversă, ci și Andrei Ciobanu!

​„Hai că te învăț eu să tai lemne!”, i-a spus Jador Mariei atunci când a văzut-o că se chinuia să facă focul.

Deși spune că se simte foarte bine în echipa adversă, Andrei Ciobanu este conștient că nu a scăpat în totalitate de „belele”. Maria Lungu face parte, de asemenea, din tabăra roșie.

„Să nu dorești răul altuia că ți se întoarce ție. Le spuneam Faimoșilor să o ia pe Maria o săpătmână să vadă cum e să trăiască cu ea, dar iată că a ajuns Maria, dar am ajuns și eu”, a spus Andrei Ciobanu. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 16 online 20 februarie 2024 complet.