Power Couple Romania Sezon 1 Episodul 6 de pe 14 Februarie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

Ediția din această seară de la power couple romania sezonul 1 episodul 6 de pe 14 februarie 2024 a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta!

Pentru prima dată cuplurile au plecat în același timp de la vilă, iar emoțille s-au simțit în aer mai mult ca niciodată, fiecare dintre ei făcându-și propriile scenarii pentru ceea ce avea să urmeze.

Ajunși în aceeași clădire unde a avut loc și proba „Au, mami!”, concurenții au resimțit clipele de groază trăite pe scaunul de tortură. Cu toate acestea, cea de a doua probă de cuplu a concursului s-a dovedit a fi cu totul dintr-o altă perspectivă, și la propriu, dar și la figurat.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 6 integral 14 februarie 2024

Lizi și Cosmina Natanticu au fost cei care s-au oferit să fie primii la această probă și au pornit destul de încrezători în propriile puteri.

S-au echipat și au trecut la treabă. După ce au ajuns cu capul în jos, cei doi au început prin a căuta toate ingredientele în sertare. Prima dificultate a apărut atunci când au vrut să pună făina în bol. Lizi ținea bolul pe blatul de sus, iar Natanticu se chinuia să verse făina corect în bol. După mai multe încercări, au reușit, iar cuplurile care vedeau tot ce se întâmplă au început să aplaude.

Încrezători și nerăbdători să înceapă proba pe care au așteptat-o cu sufletul la gură, Roxana și Cătălin au avut parte de un lucru la care nu s-au așteptat.

Concurenta fiind un bucătar cu experiență, a dat dovadă de cel mai mare curaj de până acum și s-a simțit de neoprit alături de soțul ei, care o ajută des în bucătărie, mai ales atunci când este vorba de prăjituri.

După ce s-au echipat și au ajuns cu susul în jos, proba lor a început cu multe emoții.

La prima etapă, în care Cătălin a ținut punga de făina, iar Roxana bolul, cei doi s-au descurcat mai bine decât se așteptau. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 6 online 14 februarie 2024.

În continuare, concurenții au trecut la spartul ouălelor, unde au întâmpinat ceva probleme. Primul ou a ajuns în bol, însă cel de al doilea a picat pe blat. Dani nu l-a luat în considerare, și, tocmai de aceea, cei au avut nevoie să spargă încă unul. Cătălin a luat cât de multe ouă a putut în mână, iar din teama de a nu le scăpa a luat un ou și l-a pus direct în gură.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 6 de pe 14 februarie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Proba din bucătăria răsturnată s-a dovedit a fi un adevărat show pentru Emi și Mădălina, care au dat tot ce au putut pentru a scoate un timp rezonabil, astfel încât să nu se afle pe ultimul loc la proba de azi.

Imediat după start, cei doi, legați de picioare, au căutat ingredientele necesare și s-au apucat de treabă.

Prima dată Mădălina a ținut bolul în timp ce Emi a turnat făina și totul a mers conform planului. Al doilea pas, însă le-a cam dat bătăi de cap. Mădălina a spart ouăle fără grijă, dar i-a scăpat coaja unuia, iar Emi a depus un efort în a le sparge, pentru că aparent, nu este fanul acestora. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 6 online 14 februarie 2024 integral.

Când au trecut la zahăr, Emi și-a pierdut echilibrul și a scos niște sunete amuzante specifice celor care conduc căruța: „Hooo, Titele, trrrr! Hooo!”