Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 3 Online 7 Februarie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

După una dintre cele mai așteptate probe, și anume când bărbații au intrat în sala de nașteri, a urmat o nouă provocare care i-a pus pe concurenți la treabă împreună de această dată.

În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa cum a decurs proba decisivă a primei etape, și anume: escaladarea podului suspendat la 30 de metri deasupra mării construit special pentru ei.

Proba de cuplu s-a desfășurat într-un peisaj spectaculos, pe înălțimile amețitoare ale insulei malteze, Gozo, unde partenerii au avut provocarea de a colecta simbolurile agățate pe pod, urmând ca apoi să le fie testată din nou memoria. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 3 online 7 februarie 2024.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 3 integral 7 februarie 2024

Primul cuplu care pleacă în aventura de astăzi este format din Emi și Mădălina. Cei doi s-au echipat corespunzător și au plecat cu zâmbetul pe buze spre prima probă pe care trebuie să o ducă la bun sfârșit împreună.

Deși Emi era mult mai timorat decât soția sa, bărbatul a încercat să afișeze cât a putut de mult o stare pozitivă, dar care s-a spulberat destul de repede.

Ajunși în fața lui Dani și a marelui pod, Roxana și Cătălin, echipați, dar speriați, încercau să-și stăpânească emoțiile.

„Nu îmi spune că se mișcă întruna. Deja mi-e rău! Deci îmi bate inima…” spunea Roxana speriată imediat ce a văzut podul pentru prima dată.

Pe panourile de amintiri va trebui să aranjăm, în mod identic amândoi fără să vorbim între noi, elemente simple aparent din viețile noastre. Poate prima ceartă, primul sărut, prima vacanță sau poate primul cadou. E o probă grea dacă îți e teamă de înălțime, dar e și mai grea dacă nu îți aduci aminte” menționa Dani înainte de începerea probei. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 3 online 7 februarie 2024.

Imediat după start, cei doi s-au aventurat pe pod pentru a colecta simbolurile cu multă teamă, dar și multă ambiție.

Cei doi s-au descurcat destul de bine și au colectat simbolurile într-un timp relativ scurt, fără prea multe indicații. Singurul moment în care au colaborat a fost atunci când s-au întâlnit la mijloc.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 3 de pe 7 februarie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Cei doi și-au promis că nu vor fi ultimii, indiferent de ce se va întâmpla înainte să înceapă marea probă împreună.

Daiana a început să se automotiveze, dar și să anticipeze ceea ce s-ar putea întâmpla, așa că l-a avertizat pe soțul ei imediat:

„Iubire, te rog din suflet, că ești elefănțel! Nu mă zgudui pe scara aia, nu mișca scara aia. Iubire, să te concentrezi, că eu deja știu!” îi transmite cu multă ardoare.

Sorin îi răspunde imediat amuzat: „Ca o balerină o să fiu! Plutesc!”

Imediat după start, Daiana întâmpină o dificultate în a scoate simbolul din carabină și se enervează repede:

„Incredibil! Nu pot să scot mizeria asta infectă de pe ăsta. Incredibil! Uite-mă cum sunt deasupra canionului și eu nu pot să scot o mizerie, frate! Eu nu mă desprind cu o mână de ăsta! Deci lasă-mă! Mor!” striga Daiana cu nervi către So, care încerca să o liniștească și să îi arate cum se face. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 3 online 7 februarie 2024 integral.

error: Nu copiați de pe acest site!