ProTevelion 2024 Online 31 Decembrie 2023 Reluare

protevelion 2024 online in reluare complet 31 decembrie 2023

În ultima zi din an, râzi cât pentru tot anul la protevelion 2024 online 31 decembrie 2023. Show-ul va fi construit în jurul celor mai amuzante momente, menite să genereze voie bună. Carmen Tănase și Lucian Ghimiși, Teona Stavarachi și George Ivașcu, Elvira Deatcu și Pavel Bartoș, Anca Dinicu și Paul Ipate sunt câteva dintre perechile care vor putea fi văzute interpretând roluri care stârnesc hohote de râs. Va invitam sa vizionati mai jos ProTevelion 2024 de pe 31 decembrie 2023 in reluare integral..

Pe scenă vor urca cei mai cunoscuți cântăreți de muzică pop, nume mari ale muzicii românești și tineri artiști, pregătiți să te surprindă și să te ridice în picioare. Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Anna Lesko, Smiley, Andrei Bănuță, Alex Velea, Corina Bud, Diana Matei și Taraful Cleante, Oana Radu și Vlăduța Lupău sunt doar câteva dintre vocile care se vor da în spectacol în noaptea dintre ani.

ProTevelion 2024 de pe 31 decembrie 2023

Puterea tehnologiei își va face simțită prezența pe scenă. Una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie ale generației de aur, care s-a stins din viață în urmă cu 3 ani, Draga Olteanu Matei, va avea un moment spectaculos, prin intermediul unei proiecții holografice.

În noaptea de Revelion, poți câștiga 10.000 de euro! Tot ce ai de făcut este să urmărești emisiunea, să prinzi măcar unul dintre cele 6 indicii care apar pe ecran în intervalul orar 20:00 – 02:00, să accesezi site-ul destinat concursului, prindeindiciul.protv.ro, și să completezi formularul de înscriere. Fiecare indiciu înseamnă o șansă de câștig. Tragerea la sorți va avea loc în ianuarie 2024, iar câștigătorul va fi anunțat pe site-ul oficial pro. Vezi mai jos integral ProTevelion 2024 online 31 decembrie 2023..

Noaptea dintre ani reprezintă unul dintre cele mai importante momente, pentru mulți dintre noi. Anul acesta, la pro, distracția e garantată! Cele mai îndrăgite vedete ale dumneavoastră s-au adunat ca să vă facă mai frumoasă intrarea în anul 2024.

Înainte de PROTEVELION, Karmen și Bogdan Drăcea au fost supuși unei provocări distractive: „Ghicește vedeta”. Astfel, cei doi au avut de recunoscut mai multe persoane publice din România, după anumite fotografii, decupate strategic.

Pe parcursul probei, Bogdan Drăcea a dovedit că își cunoaște foarte bine colegii de breaslă, răspunzând corect la aproape toate rundele. Pe de altă parte, Karmen, care deși s-a descurcat de minune, a confundat-o pe Neti Sandu cu Irina Rimes. În acel moment, comendiatul a întrebat-o:

„E doamna Neti Sandu! Tu dimineața cum știi dacă îți merge bine sau nu?”

ProTevelion 2024 online 31 decembrie 2023, poate fi vizionat mai jos live si in reluare, integral

Printre zecile de momente spectaculoase, oferite de cei mai tari artiști din România, își va face simțită prezența pe scenă și puterea tehnologiei. Una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie ale generației de aur, care s-a stins din viață în urmă cu 3 ani, Draga Olteanu Matei, va avea un moment spectaculos, prin intermediul unei proiecții holografice.

Producătorul Cătălin Bugean: ”Vrem să aducem un omagiu unor oameni care nu mai sunt printre noi, unor actori foarte mari, de comedie, și am încercat să vedem dacă feelingul acela, de pe vremuri, de comedia pe care o făceau la revelioanele noastre vechi, ajunge acum în casele noastre cu ajutul AI și să recreeze un moment de comedie 2023”.

Vasile Alboiu, creative director pro: ”Am folosit tehnologia să punem fața Dragăi peste fața unei actrițe, cu deep fake. Am filmat pe cromă cu o actriță care seamănă cu Draga Olteanu Matei, o să o vedeți la PROTEVELION, pentru că a fost foarte faină. Dincolo de partea vizuală, e și o parte care ține de scenariu, de script și care e cu totul nouă. Draga Olteanu Matei nu spune ceva ce a mai spus, ci s-a creat un script special pentru asta. Cătălin a lucrat la partea de voce, pentru că și vocea este tot AI”. Nu rata PROTEVELION 2024, cea mai mare petrecere de sfârșit de an, duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00! Vizionati acum mai jos ProTevelion 2024 in reluare integral!