Revelionul cel neBUN 2024 Online 31 Decembrie 2023

revelionul cel nebun 2024 online integral 31 decembrie 2023 in reluare

Revelionul cel neBUN 2024 online 31 decembrie 2023 a început în forță. Una dintre surprizele serii a fost atunci când pe scenă a urcat mult îndrăgita trupă Andre, formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Te invitam sa vezi mai jos reveionul cel neBUN 2024 de pe 31 decembrie 2023 in reluare complet..

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut echipă împotriva lui Nea Marin pentru a câștiga concursul de revelioane pe care l-au lansat la a1. Prima trupă pe care a invitat-o pe scenă Nea Marin a fost Andre. Publicul a aplaudat frenetic când pe scenă și-au făcut apariția Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Artistele au atras toate privirile cu ținutele alese.

Revelionul cel neBUN 2024 i-a pus pe Liviu Vârciu și pe Andrei Ștefănescu în situația de-a se lua la o întrecere de revelioane cu Nea Marin, pentru a se vedea cine este, cu adevărat, un maestru în materie de distracție. Prima „armă” aruncată în scenă de către Nea Marin a fost îndrăgita trupă Andre. Muzica a pornit și pe scenă au apărut Andreea Antonescu și Andreea Bălan, care au încântat spectatorii și telespectatorii cu cele mai îndrăgite piese ale trupei Andre.

Revelionul cel neBUN 2024 de pe 31 decembrie 2023

Revelionul cel neBUN 2024 a adus pe scenă artiști unul și unul, dar și momente spectaculoase. Una dintre surprizele serii a fost atunci când pe scenă a urcat Nea Marin alături de artiștii de la Școala de dans Românesc Larisa și Marin Barbu, baletul COBO și Edi Stancu. Mulți s-au mirat când au văzut cum arată azi nepoții lui Nea Marin.

Nu mai este o noutate faptul că Nea Marin este un adevărat maestru al dansului și fin cunoscător al tradițiilor, obiceiurilor și folclorului din toate zonele țării. De data aceasta, la Revelionul cel neBUN 2024 de la a1, Nea Marin a dansat „Călușarii” alături de artiștii de la Școala de dans Românesc Larisa și Marin Barbu, baletul COBO și Edi Stancu. Momentul a fost unul cu totul și cu totul special. Vezi mai jos integral revelionul cel neBUN 2024 online 31 decembrie 2023..

Acesta și-a făcut apariția pe scenă alături de artiștii de la Școala de dans Românesc Larisa și Marin Barbu, dar și alături de baletul COBO și Edi Stancu. Muzica a pornit și toată lumea a primit fascinată dansul „Călușarii”, realizat într-un mod spectaculos. Costumele tradiționale colorate, pălăriile cu pamblici, energia debordantă și mișcările de dans amețitoare i-au captivat pe toți.

Revelionul cel neEBUN 2024 online 31 decembrie 2023, poate fi vizionat mai jos live si in reluare, integral

Delia este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete de la noi și aceasta face ca fiecare apariție a sa să fie una spectaculoasă și de neuitat. Invitată la Revelionul cel neBUN 2024 de la a1, aceasta a cântat piesa „Fără Te Mereu” alături de Connect-R.

Georgiana Lobonț a pus în scenă un adevărat spectacol la Revelionul cel neBUN 2024. Cântăreața de muzică de petrecere le-a pregătit atât celor din platou, cât și telespectatorilor un colaj special cu cele mai frumoase manele ale anilor ’90, iar refrenele celebre i-au ridicat pe toți la dans. Vizionati acum mai jos revelionul cel neBUN 2024 in reluare completa!

Ruby a petrecut, din nou, noaptea dintre ani alături de telespectatorii a1. Astfel, vedeta le-a urat tuturor „La mulți ani”, în stilul caracteristic cu o piesa care i-a ridicat pe toți la dans. Frumoasa câtăreață nu a urcat singură pe scenă, ci alături de Shift și au cântat una dintre cele mai „fierbunți” piese ale lor. Cu toate acestea, un alt detaliu a atras atenția tuturor, iar privitorii cu greu și-au luat ochii de la ea.