Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 11 de pe 19 Aprilie

romanii au talent sezonul 14 episodul 11 online

Pe când era doar un copil, Irina de la romanii au talent sezonul 14 episodul 11 de pe 19 aprilie 2024 obișnuia să organizeze spectacole în fața blocului, ba chiar încerca să vândă bilete copiilor din bloc. Își „confecționa” singură hainele pentru spectacol, le făcea din haine rupte, fermoare, nasturi și ce mai găsea prin casă. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 11 de pe 19 aprilie 2024.

​Aceasta nu are studii muzicale, nu cunoaște notele aproape deloc, cântă doar după ureche.

Irina spune că oamenii din jurul ei nu prea îi recunosc talentul, nici părinții ei nu au sprijinit-o în povestea cu muzica, dar nici soțul. Spune că nu l-a auzit niciodata pe soțul ei sa o laude, suținerea lui constând doar în faptul că o lasă să facă ce vrea.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 11 reluare 19 aprilie 2024

La vârsta de 7 ani, Iulia s-a uitat la filmul “Veronica”, l-a descoperit pe actorul George Mihăiță și și-a dorit să devină actriță. A memorat cu precizie replicile din acel film, iar cântecele și le amintește și acum. Pasiunea sa pentru teatru a crescut când a început să meargă cu părinții la spectacole.

După absolvirea facultății, s-a angajat într-un domeniu tehnic, dar ulterior și-a urmat pasiunea pentru actorie și a participat la cursuri pentru a-și dezvolta abilitățile actoricești. În același timp, face și un master în domeniul automaticii.

Grupul se numește AnaDance – numele trupei este chiar unul dintre prenumele coordonatoarei, iar între timp a devenit o școală cu peste 900 de copii cu două sedii din București.

Relația dintre membri grupului este una de prietenie, însă Ana consideră că are un rol foarte important și în educația lor, mai ales în perioada adolescenței. Ana este mândră de faptul că a reușit să îi țină pe copii lângă ea și că le-a păstrat vie pasiunea pentru dans.

La vârsta de 8 ani, Geta a intrat prima dată într-o sală de gimnastică. Antrenoarea ei era pasionată de dans, a observat abilitățile Getei și a îndrumat-o și pe aceasta către dans.

​Părinții Getei sunt pasionați de dansuri populare. Ea este licențiată în coregrafie în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică.

A dansat pe scenă începând de la 9 ani. Cu dansul la bară a câștigat campionatul național de două ori, la categoriile sportive și artistice.

Cu toată pasiunea, Petru cântă operă. Dragostea lui pentru muzică a început în perioada liceului. De-a lungul timpului, a studiat și a explorat diverse genuri muzicale și acum interpretează opere dificile, în calitate de tenor.

​Admiră tenorii contemporani, mai ales pe cei tineri. A creat eulogii muzicale, dar în afara acestei experiențe nu a studiat muzica formal. Este un autodidact talentat.

Influența muzicală a venit din familie, în special de la mama sa, o soprană talentată, chiar dacă nu a făcut o carieră din asta. Este și un tată dedicat pentru cei trei copii ai săi, două fete și un băiat. Soția sa, evident, îl susține.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 11

Emma are 13 ani și și-a descoperit acest talent când era la grădiniță, după ce a văzut un moment coregrafic cu două fetițe îmbrăcate în tutu. Inițial a fost impresionată de vestimentația lor.

Emma este elevă la școala de balet „La Sylfide Academic Ballet School” de patru ani și la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” de doi ani. Ea crede că și-a moștenit talentul de la mamă.

Dacă ar câștiga Românii au talent,  și-ar plăti studiile la Academia de balet „Vaganova”, unde își dorește foarte mult să ajungă. În plus, ar dori să ajute alți copii din țara noastră cu tot ce au nevoie pentru a merge la școală, de la hăinuțe, încălțăminte, rechizite și le-ar mai cumpăra și multe cărți pe care să le citească în timpul liber și în vacanțe. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 11.