Acces Direct 19 Aprilie 2024 Sezon 31 Episodul 75

acces direct 19 aprilie 2024
Preotul Cătălin Barbu se apără la acces direct 19 aprilie 2024 de acuzațiile care îi sunt aduse de soție și de socru. Acesta mărturisește că socrul vrea să-l îndepărteze din funcție, mai ales că, odată cu începerere procesului a fost suspendat de BOR și nu mai poate să slujească la parohie.

Cătălin Barbu a primit parohia la care a slujit socrul său zeci de ani, dar ieșirea acestuia la pensie nu a fost deloc bine primită. Actualului preot i se pun multe bețe în roate și i-au fost aduse amenințări încăde la punerea lui pe post.

Acces direct 19 aprilie 2024 reluare

Socrul său și-a dorit să se ocupe de partea financiară a parohiei, dar ginerele nu a fost de acord și au apărut mai multe probleme între ei. Cătălin Barbu a făcut un credit de 15.000 de lei pentru a scăpa biserica de datoriile pe care le avea, urmând să-și recupereze banii pe parcurs. Conform spuselor preotului, socrul vrea să-i creeze probleme atât în comunitate, cât și în familie.

„Tot ce face este tot de fațadă. De când s-a pensionat în 2018, de când au început scandalurile. El a făcut o promisiune, ca o amenințare, că singurul lui scop în viață este să mă vadă pe mine divorțat și să nu mai fiu preot. S-a simțit înlăturat când a ieșit la pensia. A privit biserica mai mult decât locul în care să câștige. S-a gândit că odată ieșit la pensie, toată răspunderea va fi în seama mea, iar el se va ocupa de partea financiară.

Eu în momentul în care am preluat parohia, biserica avea datorii de 15.000 de lei, am făcut un CAR pe numele meu. Socrul meu, odată pensionat, ar fi trebuit să primească o îmbisericire. Eu nu aveam de unde să iau bani. El (nr. socrul) i-au dispărut niște bani din casă și a dat vina pe mine și pe fostul cumnat”, a spus preotul Cătălin Barbu. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 aprilie 2024 online.

Acces direct reluare din 19 aprilie 2024 online, complet mai jos

Preotul Cătălin Barbu a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile și a fost trimis să slujească la o mănăstire, dar a refuzat deoarece nu exista niciun motiv întemeiat care să fie formulat de către BOR. Acesta a fost acuzat de fostul socru, dar și de soție că ar fi violent și că și-a lovit fetițele, însă, acuzațiile au fost dezmințite.

Preotul mărturisește că acuzațiile sunt false, iar socrul lui va fidat în judecată pentru defăimare. Ba mai mult, soția sa a fost văzută cu mai mulți bărbați în sat, spunând că odată ce a depus actele, are dreptul să facă astfel de gesturi în public.

„A spus că sunt violent, că beau, eu nu consum alcool. Sunt convins (nr. că socrul și-a convins fiica să divorțeze). Din 2018 socrul a răspândit diverse bârfe prin care eu eram văzut cu alte femei, iar acuzațiile sunt nefondate. Am surprins conversație la telefon, spunea că ea nu are nimic de pierdut. Le spunea fiicelor că odată depuse actele de divorț, ea se poate afișa cu oricine. A fost văzută și de alte persoane, știu și locurile. Nu a fost doar o singură persoană.
Nu pot spune cum îmi vorbește în casă. Socrul o să fie dat în judecată pentru afirmații false”, a mai spus preotul. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 aprilie 2024 online.