Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 14 de pe 10 Mai 2024

romanii au talent sezonul 14 episodul 14 online

Acum aproximativ 12 ani, Eva de la romanii au talent sezonul 14 episodul 14 de pe 10 mai 2024 se afla într-o căutare creativă și a încercat diverse materiale de artă. Într-o zi, un coleg a întrebat-o dacă poate să picteze cu nisip. Atunci nu știa nimic despre acest tip de artă. Ajungând acasă, a găsit pe internet unul dintre puținele clipuri cu sand art, de la acea vreme, și a rămas pur și simplu uluită. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 14 de pe 10 mai 2024.

Mihai Bobonete: „Este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am văzut la Românii au talent. Nu mă gândeam că un artist poate să transmită atât de multă emoție. Cred că un singur cuvânt poate defini tot ceea ce ai făcut tu acum. A fost foarte frumos!”;

Romanii au talent sezonul 14 episodul 14 reluare 10 mai 2024

Pentru Cor cu Dor, cortina s-a ridicat pentru prima oară în anul 2016, sub patronajul Bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”.

​Sub îndrumarea călduroasă a dirijorului Teodora Maria Jaworski, ansamblul coral a debutat cu doar 8 copii, ajungând în prezent să numere, în total, 70 de membri, cu vârste cuprinse între 6 și 22 de ani.

Este un cor de copii și tineret în care fiecare membru este încurajat să-și descopere identitatea muzicală, să exploreze tehnica interpretării și să-și deschidă inima și mintea alături de colegii lor. Doar astfel, la fiecare concert, Cor cu Dor poate răsuna ca un singur glas, perfect armonizat.

La vârsta de 3 ani și jumătate, Andra a început să practice baletul. Văzând că îi place foarte mult să se antreneze și să meargă la concursuri, a început să practice și gimnastică, la vârsta de 5 ani, făcând ambele sporturi în paralel. Totuși, nu s-a oprit aici.

​La 7 ani, a început să facă și dans contemporan, care s-a dovedit a fi marea ei dragoste. Dacă nu ar fi crezut în aptitudinile ei, cu siguranță nu ar fi ajuns până aici, iar visul ei este ca toată țara să vadă că merită să câștige acest concurs. Vezi mai jos romanii au talent sezonul 14 episodul 14 de pe 10 mai 2024 fara reclame.

Grupul “Folk”, ca entitate, există de mult timp, iar coordonatorul, domnul Constantin Pleșu, a schimbat multe generații. De 30 de ani face asta, dar în toți acești ani nu a luat niciodată un leu pentru a-i învăța pe elevii din „Ecou”. Încet și cu răbdare, i-a ajutat să  pe copii se îndrăgostească de muzica folk.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 14

Cu această generație de copii, a început în 2019.  A reușit să îi facă pe copii să simtă sensibilitatea versurilor, să realizeze posibilitatea ca ei înșiși să poată compune melodii pe versurile marilor poeți sau chiar melodii pe versuri proprii pe care să le interpreteze în concursuri. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 14.