Camera 609 Sezonul 2 Episodul 18 Online 10 Mai 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 18 de pe 10 mai 2024
Violeta face un infarct, iar Victor vede că Iulia are un băiețel, in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 18 online 10 mai 2024. În timp ce, se întorceau de la cununia civilă, Evei i se rupe tocul de la pantof, iar Victor îi spune că este de la prea mult dans. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 18 complet 10 mai 2024.

Victor îi spune că, după căsătoria religioasă va urma o mare petrecere. ,,Facem și căsătoria religioasă?”, întreabă Eva. ,,Doamna Pop, cu tine mă pot CĂSĂTORI în toate modurile posibile”, răspunde Victor. Victor îi dă buchetele de flori în mână Evei și o trece pragul casei în brațe. Eva îi spune că poate trece și singură pragul, dar Victor răspunde că este ghinion.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 18 de pe 10 mai 2024

Luminița îi dă Lenuței o foaie și un pix unde să noteze ce îi va zice ea. ,,Trebuie să renunțăm total la carne, toată mâncarea este de post. Trebuie să facem un buget de austeritate”, spune Luminița, în timp ce Lenuța scrie. Lenuța o întreabă pe Luminița ce este acela un buget, iar aceasta îi răspunde că este un fel de dietă a portofelului. ,,În loc de calorii, contorizăm leii, pentru că noi nu mai avem mulți, pentru că acum suntem săraci”, spune Lumi.

După căsătorie Evei cu Victor, Marius și Mara au ieșit doar ei doi. ,,Vreau să te întreb dacă ești de acord, ca eu să fiu finanțatorul atelierului tău de design?”, întreabă Marius. Marius spune că a vorbit cu Victor și că îl lasă să investească în ce afacere vrea el. ,,Deci, este cea mai bună zi, cea mai bună veste”, răspunde Mara. Cei doi se sărută la final, iar Mara răspunde că este de acord. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 18 de pe 10 mai 2024.

Violeta a fost transportată la spital, deoarece i s-a făcut rău, în timp ce încerca să îi spună lui Sergiu că Victor are un copil cu Iulia.

Sergiu îl sună pe Eduard și îi spune că Violeta a făcut un infarct. Acesta este în șoc și nu îi vine să creadă.

După ce a fost sunat de Sergiu să vină la spital, Victor își face apariția pe hol. Acesta nu crede că mama lui este într-o stare nu tocmai bună și îl invită pe Sergiu la cafea.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 18 de pe 10 mai 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

,,Mama e cu asistentele? Mergem să bem o cafea cât așteptăm?”, spune Victor. ,,Mama nu e bine, a făcut un atac de cord”, zice Sergiu. ,Sau se preface că a aflat de cununie”, adaugă Victor.

Sergiu este confuz și nu înțelege ce cununie, iar Victor îi explică că el și Eva s-au căsătorit. ,,Deci, d-asta a făcut atacul de cord”, spune Sergiu, în timp ce își pune mâinile pe față. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 18 online 10 mai 2024.