Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 4 Complet 1 Martie

romanii au talent sezonul 14 episodul 4 online

Astazi seara la romanii au talent sezonul 14 episodul 4 complet 1 martie 2024 il intalnim pe Quim Moya, care este un artist pasionat de pictură, a găsit mereu bucurie în a-și exprima creativitatea pe pânză. Într-o zi, când timpul era limitat, a descoperit că speed painting-ul oferă texturi unice și captivante. De atunci au trecut 15 ani, perioadă în care și-a perfecționat abilitățile și a rafinat tehnicile clasice pe care le-a învățat. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 4 de pe 1 martie 2024.

​În căutarea constantă a inovației și adaptându-se cerințelor pieței evenimentelor, Quim a dezvoltat noi tehnici de live painting care au stârnit admirația publicului. Totuși, momentul cel mai important din cariera sa a fost când a împărțit scena cu faimosul pilot de Formula 1, Lewis Hamilton, având privilegiul să îl picteze.

Dacă ar câștiga premiul cel mare la Românii au talent, Quim și-ar dori să construiască un centru artistic în mijlocul naturii, în Catalonia. Acest centru ar fi dedicat tuturor artiștilor, oferindu-le un spațiu unde să creeze și să inoveze, inspirați de frumusețea naturii și de energia deosebită a locului.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 4 reluare 1 martie 2024

Robert, Paul și Denis, trei tineri pasionați de muzică, au devenit cunoscuți datorită unei experiențe neașteptate pe TikTok. Totul a început în baia Școlii de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov, unde un fluier a devenit instrumentul lor magic.

​Cei trei au interpretat „Poveștiri din Folclorul Maghiar”, iar videoclipul lor a devenit viral pe TikTok. În căutarea succesului, au explorat toate băile posibile, căutând acustica perfectă. Impactul a fost imens, iar ei s-au trezit faimoși peste noapte. Oamenii îi opreau pe stradă, iar această transformare a fost incredibilă pentru ei.

Cu toate acestea, în afara platformei TikTok, nimeni nu îi cunoștea și nu se mulțumeau să fie doar „Băieții din Baie”. Au împrumutat instrumente de la prieteni și au început să cânte pe străzi, iar toți banii pe care i-au strâns au fost investiți în instrumente adevărate, luând astfel naștere trupa Acoustic Boyz.

Carla Munteanu are 15 ani, este pasionată de breakdance și a devenit o prezență remarcabilă în lumea dansului. Participând atât la concursuri naționale, cât și internaționale, ea și-a demonstrat talentul și determinarea.

​Carla este campioană națională la breakdance în categoria sa de vârstă și face parte și din lotul național al României. Ea reprezintă țara la campionatele europene și mondiale, undeși-a pus în valoare abilitățile și pasiunea pentru dans.

Dacă ar câștiga premiul cel mare, Carla ar folosi o parte din bani pentru a ajuta tinerii nevoiași. De asemenea, ar investi în continuarea perfecționării sale ca breakdancer, contribuind astfel la dezvoltarea și promovarea acestei arte impresionante.

Lucas, elev în clasa a 7-a la o școală din Hunedoara, s-a transformat într-un adevărat maestru al cubului Rubik. Totul a început când, urmărindu-și prietenul din Norvegia în timp ce rezolva cu pricepere un astfel de cub, a simțit o curiozitate nestăvilită. La vârsta de 11 ani a decis să încerce și el să deslușească secretele cubului.

​Prima încercare a fost ghidată de un tutorial, iar în doar 4 minute, Lucas a reușit să rezolve cubul, dar asta nu i-a fost suficient. Determinat să se autodepășească, a învățat o mulțime de algoritmi, adaptându-se la diverse tipuri de cuburi.

Cu timpul, Lucas a devenit din ce în ce mai rapid. Recordul său personal? Doar 10 secunde pentru a rezolva cubul Rubik! O performanță impresionantă pentru un adolescent pasionat de matematică și fizică.

Kira Lefebre și Michael Lamprecht au încântat publicul cu un spectacol unic, în care mișcările acrobatice și ritmurile senzuale s-au împletit armonios. Cei doi artiști s-au cunoscut în 2016, iar de atunci au devenit un duo extraordinar: Duo In Motion.

​Antrenamentele intensive i-au adus împreună, iar în 2019 au debutat oficial cu numele lor de scenă. În fiecare mișcare, Kira și Michael își exprimă pasiunea pentru a fi în armonie cu tot ceea ce îi înconjoară. Promisiunea lor este să rămână mereu în mișcare, atât în antrenamente, cât și în viața de zi cu zi.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 4

Echipa Mini Vogue 1, 2, 3, alcătuită din 34 de balerine, face parte din echipa de elită a Școlii de Dans Vogue din Ploiești. Aceste tinere talente au urcat pe scenă pentru a prezenta un spectacol special: musicalul Grease, care aduce în prim-plan energia și farmecul anilor ’80.

​Ele au reprezentat cu mândrie România la nivel mondial, cucerind Florida, SUA în anul 2023. De asemenea, au obținut locul 1 la prestigiosul concurs “Porec Dance Star” din Croația, iar în 2019 au strălucit la International Vibe Viena, confirmându-și talentul și pasiunea pentru dans. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 4.