Camera 609 Sezonul 2 Episodul 8 in Reluare 1 Martie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 8 de pe 1 martie 2024
Victor vrea să rupă contractul cu Eva, iar Doina cu Eduard își spun adio in lasa-ma imi place camera 609 sezonul 2 episodul 8 in reluare 1 martie 2024. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 8 complet 1 martie 2024.

Eva se întoarce acasă după ce i-a făcut surpriza lui Victor la noua lor casă. Doina îi arată Evei, o scrisoare pe care a primit-o de la postaș.

,,Doamna Doina, ar trebui să știți adevărul. Eva a semnat un contract de căsătorie, conform căruia, va divorța de Victor după nașterea copilului. Totul e o minciună. Semnat, un prieten”, este mesajul din scrisoare, pe care Eva îl citește de față cu mama ei.

Cele doua stau la masă, iar Eva îi spune Doinei că nu este adevărat nimic în legătura cu acel contract. Doina o crede.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 8 de pe 1 martie 2024

,,Eduard e cheia!”, îi spune Luminița lui Vlady. Aceasta spune că Eduard este cheia perfectă pentru a-i despărți pe Eva și Victor. Planul ei este să îl combine pe Eduard cu Doina. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 8 de pe 1 martie 2024.

Adina intră în camera Marei și o vede plângând. Aceasta o întreabă de Marius, iar aceasta îi răspunde ca s-a terminat. Adina o consolează și îi spune că o sa fie alături de ea.

Eva le spune fetelor că a primit o scrisoare anonimă. ,,Despre ce contract este vorba?”, Mara, confuză după ce citește scrisoarea Mara își aduce aminte de momentul în care a fost la Felicia acasă, când aceasta a menționat de un contract. Eva îi spune adevărul Marei despre contract.

Eva îi arată lui Victor scrisoarea anonimă primită de Doina. ,,Fix acum când mergeau lucrurile bine”, reacția lui Victor după ce Eva îi spune de reacția pe care a avut-o mama ei. Cei doi cred că, Diana ori Victor doctorul sunt de vină pentru această scrisoare.

Victor face o vizită acasă la Diana, să o întrebe de scrisoarea pe care a primit-o mama Evei. Diana îi spune clar lui Victo,r că nu ea a fost cea care a trimis scrisoarea. Victor o contrazice, spunându-i că ea ar fi avut motive să trimită scrisoarea la casa Evei. Victor îi spune că acel contract nu mai are nicio valoare și acum el o iubește pe Eva.

Doina este direct și îi spune lui Victor că a aflat de planul de împăcare dintre ea și Violeta. Lui Eduard îi pare rău și îi spune Doinei că voia doar să ajute.

,,M-ati lucrat pe la spate, ce să mai zic, rușine!”, îi spune Doina lui Eduard, care acesta îi mărturisește că are o reacție exagerată. Doina se enervează, spunându-i că s-a săturat de asemenea bărbații. ,,Și noi doi?”, o întreabă Eduard pe Doina. ,,Care noi doi?’’, este răspunsul ei. Eduard părăsește camera.

Felicia îl întreabă dirct pe Dragos ce caută la ele acasă. ,,Mi s-au terminat banii”, este răspunsul avocatului. Acesta le întreabă de Victor, iar Diana îi spune să o lase în pace că are probleme. Diana îi spune că toată lumea crede că ea este vinovată pentru scrisoarea anonimă, iar Dragoș zâmbește. Cele doua arată cu degetul spre el: ,,Tu ai fost!”. Dragos speră să obțină niște bani cu această scrisoare și ca ar fi mult mai bine dacă ar pune mâna pe contract.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 8 de pe 1 martie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Violeta este supărată pe Violeta că acesta nu a venit la petrecerea surpriză făcută de familie. Violeta îi spune că Eva este mult mai importantă decât ea. Acesta îi spune mamei lui că vrea să rupă contractul de Eva. Violeta este în stare de șoc și scapă paharul. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 8 online 1 martie 2024.