Sariti de pe fix Sezonul 1 Episodul 11 Online 23 Noiembrie

sariti de pe fix episodul 11 sezonul 1 23 noiembrie 2023

Printre jocurile serii de la sariti de pe fix sezonul 1 episodul 11 online 23 noiembrie 2023 se va număra și „Decolare spontană”, la care vor lua parte Ana Baniciu și Alex Bogdan. Regulile sunt simple: „O să le comunic un domeniu și ei vor spune, alternativ, un cuvânt din sfera domeniului respectiv. Au variantă bună… rămân la sol!”, va spune Cabral.

Alex Bogdan va încerca să își intimideze adversara: „Baniciu, te distrug psihologic!”, însă lucrurile nu vor merge conform planului, iar primul ridicat de la sol va fi chiar el: „Cred că plânge”, va spune artista despre rivalul său. Totuși, nici Ana Baniciu nu va rămâne, la propriu, cu picioarele pe pământ pentru prea mult timp: „Mamă, mi-au sărit și extensiile!”, va remarca aceasta șocată. Cum se vor descurca cei doi pe parcursul întregului joc, vom vedea în această seară. Vezi mai jos noua emisiune sariti de pe fix sezonul 1 episodul 11 de pe 23 noiembrie 2023.

Emily Burghelea se va duela cu Adrian Nartea în cadrul probei „O gustare”. Cei doi vor sta cu capul pe spate, vor pune câte un biscuit pe frunte și, fără să își folosească mâinile, vor fi nevoiți să îl ducă la gură. Cine mănâncă cei mai mulți biscuiți… câștigă! Încă de la început, Drăcea va încerca să îl ajute pe actor: „Imaginează-ți că e proteină”.

Însă Adrian Nartea va întâmpina multe dificultăți în timpul jocului, iar comedianții aflați la canapele vor face haz de necaz: „Nasul ăla e rampă de lansare pentru biscuit”, va spune Anisia Gafton. Cine va reuși să câștige această probă, vom afla în câteva ore.

Sariti de pe fix episodul 10 sezonul 11 de pe 23 noiembrie 2023

”În această seară, acești prieteni și invitații lor se vor juca pentru noi, vor accepta provocări mari și mici, doar de dragul bunei dispoziții. Dacă vreți să vă simțiți ca tinerii care se amuză în tabără, dacă vreți să râdeți singuri sau cu toată familia, dacă vreți să aveți ce povesti și mâine, credeți-mă pe cuvânt: urmăriți singurul show din România în care marele premiu este râsul! Suntem veseli, suntem înclinați spre comedie, suntem Săriți de pe fix!”, spune Cabral. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare sariti de pe fix sezonul 1 episodul 11 online 23 noiembrie 2023.

Andreea Marin și Lucian Ghimiși vor fi provocați la o probă care le va pune creativitatea la încercare. ”Vor sta întinși pe jos, vor scrie cu ajutorul corpurilor un cuvânt în <<sărineză>>, limba comediei. Literă cu literă!”, va spune Cabral. Ce o sa-l facă pe Lucian Ghimiși să recunoască: ”De când îmi doream să fac asta în fața ta, Andreea! Și acum o să te iau un pic în brațe!”, dar și de ce va spune Drăcea despre el: ”Măi, ce nenorocit!”, vedem în această seară.

Noul format sariti de pe fix sezonul 1 episodul 11 online 23 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Show-ul în care comedia nu are o miză, nimeni nu câștigă nimic, în afară de premiul cel mare: râsul publicului său! Mai jos poti vedea reluarea emisiunii sariti de pe fix sezonul 1 episodul 11 de pe 23 noiembrie 2023