Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 33 Reluare 23 Noiembrie

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Giani îl va șoca pe Bobiță in las fierbinti sezonul 24 episodul 33 reluare 23 noiembrie 2023 online cu metoda prin intermediul căreia vrea să se îmbogățească: „Mi-a ieșit combinația! Am scăpat de sărăcie! Îmi vând un rinichi. Am doi… am dublură!”, va spune acesta. Dacă săteanul chiar va recurge la acest mijloc extrem de obținere a banilor, vom afla în câteva ore.

Între timp, Celentano își va confecționa arme din furculițe și cozi de mătură: „Mă pregătesc de apocalipsă”, îi va explica acesta lui Firicel. Rămâne de văzut de ce locuitorul din Fierbinți crede că sfârșitul lumii este aproape. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 33 de pe 23 noiembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 33 de pe 23 noiembrie 2023

​Pandele a fost foarte necăjit: „M-am certat cu nevastă-mea rău de tot. Cred că pleacă la mă-sa. Mi-a stricat și televizorul, a dat cu el de pământ de nervi. Au apucat-o geloziile”, le-a povestit acesta lui Giani și Rață.

Motivul disputei? „Dacă am văzut că e loc… m-am băgat!”, a zis Pandele, făcând referire la Gianina. Însă mare i-a fost mirarea când a aflat că aceeași femeie i-a căzut cu tronc lui Nicu Rață: „Stai, mă, că și eu m-am îndrăgostit de ea! Am crezut că face așa doar cu mine!”, a spus taximetristul revoltat.

Dorel era determinat să devină un om al legii: „Asta e meseria pe care vreau să o fac toată viața! Mă fac polițist! Mă duc la Slobozia să dau examen”, i-a spus acesta fratelui său. Totuși, Bobiță nu l-a sprijinit în realizarea visului său.

Mai mult decât atât, s-a împotrivit prin orice mijloace: „Tu stai aici în cameră și nu te miști de aici până nu trece examenul! Nu poți să te faci polițist! Măcar atât pot să fac pentru țara asta…”, i-a zis Bobiță fratelui său mai mic, înainte de a-l încuia într-o încăpere din cârciuma sa. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 33 online 23 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Și aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 9.9 puncte de rating și 29.3% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 5.8 puncte de audiență și 17.1% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români s-au bucurat de pățaniile sătenilor, iar în minutul de aur, la ora 20:59, peste 2.1 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe pro

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 33 reluare 23 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 33 online 23 noiembrie 2023.