Sariti de pe fix Sezonul 1 Episodul 10 Complet 16 Noiembrie

sariti de pe fix episodul 10 sezonul 1 16 noiembrie 2023
Anna Lesko și Cătălin Botezatu sunt oaspeții din aceasta seara la sariti de pe fix sezonul 1 episodul 10 complet 16 noiembrie 2023 care se vor juca Mima Turbina, Decolare spontană sau Planul Înclinat alături de Anisia Gafton, Anca Dinicu, Irina Antonie, Alex Bogdan, Cătălin Neamțu, Drăcea, Mihai Rait și Lucian Ghimiși. ”Unii sar cu parașuta, alții sar rândul la coadă, noi suntem din altă categorie: noi suntem săriți de pe fix! Să dăm comediei ce este al comediei!”, va spune Cabral. Vezi mai jos noua emisiune sariti de pe fix sezonul 1 episodul 10 de pe 16 noiembrie 2023.

Sariti de pe fix episodul 10 sezonul 1 de pe 16 noiembrie 2023

Sexy și încrezătoare, Anna Lesko se va duela cu Anca Dinicu în proba Decolare spontană – cine va răspunde corect, rămâne la sol, cine nu, decolează cu o viteză amețitoare spre tavan. Rețetele de Crăciun, dansurile de societate, genurile muzicale și soliștii cu părul blond vor fi câteva dintre subiectele ce le vor da bătăi de cap celor două. Prima care se va bucura de o decolare spontană va fi Anca Dinicu: ”Mai am puțin și intru la menopauză. Jur! E ceva…”, va spune aceasta după ce va reveni la sol. Reacțiile Annei Lesko vor stârni ropote de aplauze și hohote de râs: ”Doamne, mi-a sărit tot! Eu nu mai am minte, nu mai sunt om. Când ți-am spus că nu mai am creier, nu-l mai am, s-a dus la mine acasă, la Chișinău!”

​Alex Bogdan și Cătălin Neamțu sunt cei care deschid ediția, dar nu oricum, ci cu o probă de senzație – Muzică elestică.

„În momentul în care ei sunt legați cu coarda, o să dăm play unor hit-uri. Dacă vor recunoaște piesa, vor pleca în fugă și vor apăsa pe buton”, a explicat Cabral. „Tu nu vei apăsa pe buton în viața vieților tale”, i-a spus Alex Bogdan lui Cătălin Neamțu.

O nouă probă, alte momente cu umor! Drăcea și Mihai Rait au stat „La umbră” și au stârnit hohte de râs. ​La „Săriți de pe Fix” totul este posibil, iar acest lucru s-a văzut în fiecare ediție de până acum. Probele sunt făcute în așa fel încât să aducă zâmbete chiar și pe cele mai serioase chipuri, dar nimic nu ar fi fost posibil fără actori. Drăcea și Mihai Rait au stat „La umbră” și au mimat mai multe obiecte și animale, în stilul lor caracteristic.

„Sărbătoare la cazan”, cu invitatul special Cătălin Botezatu, a stârnit hohote de râs! Planul înclinat nu este așa simplu pe cât pare, iar designerul s-a convins deja! ​Cătălin Botezatu este invitatul supriză în această ediție „Săriți de pe fix” și chiar dacă a pășit pentru prima dată în platoul emisiunii, putem spune că s-a descurcat de minune!

„Sărbătoare la cazan”, o scenetă ce îi are în rolurile principale pe Anisia Gafton, proprietara, Alex Bogdan, șofer de tir, Lucian Ghimiși, preotul satului, iar Cătălin Botezatu – soțul proprietarei.

Noul format sariti de pe fix sezonul 1 episodul 10 online 16 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Un show de neratat, umor pe cinste și personaje senzaționale, totul în plan înclinat. Mai jos poti vedea reluarea emisiunii sariti de pe fix sezonul 1 episodul 10 de pe 16 noiembrie 2023