Survivor Romania All Stars Epsiodul 1 de pe 16 Ianuarie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Din păcate, din cauza condițiilor la survivor romania all stars episodul 1 online 16 ianuarie 2024, uneia dintre Războinice, Lola Crudu, i s-a făcut rău. Aceasta a avut nevoie de intervenția medicului. Dacă fanii emisiunii erau obișnuiți cu Tata Teo, medicul care a avut grijă de concurenți în edițiile trecute, acum Faimoșii și Războinicii sunt în grija unei doamne doctor. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 1 integral 16 ianuarie 2024.

Lola Crudu: ”Este cel mai greu să lucrezi cu oamenii și să fii printre oameni”, a declarat concurenta înainte să cedeze sub soarele Dominican.

Războinicii au făcut și primele promisiuni pentru Domnu Dan, la Survivor All Stars 2024: ”Survivor e în viața mea în fiecare zi”

Survivor romania all stars episodul 1 de pe 16 ianuarie 2024

Ajunși în camp-ul lor, Războinicii au avut parte de cea mai mare surpriză. Spre deosebire de alte sezoane, de data aceasta, concurenții nu au absolut nimic amenajat.

Reacțiile Războinicilor nu s-au lăsat așteptate în momentul când văd că nu există baraca și nici măcar o podea. ”Băi, ești nebun la cap? Nu avem nimic?”

”Ce urât e! E tragedie, te apucă toate cele”, mărturisește Alex Delea.

”În momentul în care am văzut camp-ul în care stăm, am rămas cu gura căscată”, spune și Relu, care crede că pe Insula Exilului era mai bine. ”Măcar aveam un acoperiș”. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 1 online 16 ianuarie 2024.

Andreea Tonciu s-a sculat cu piciorul umflat și a vrut să cheme medicul. Faimoasa s-a enervat în momentul în care Elena i-a sugerat să fie puternică și să îndure.

”Nu e vorba să fii puternică. E vorba că eu am o problemă și văd că nu-mi trece. Și eu sunt foarte emotivă și bineînțeles că am început să plâng”

”Nimeni nu poate să mă condiționeze pe mine să fiu în vreun fel. Eu, dacă vreau, acum plâng, acum râd, acum te bat, acum te-njur”.

Daniel Pavel îi sugerează lui Jador că a contribuit la înfrângerea Faimoșilor, în primul joc pentru provizii de la Survivor All Stars 2024, iar replica artistului nu se lasă așteptată.

”Am contribuit la înfrângere, că am pierdut un punct. Îmi cer scuze față de echipă dacă i-am jignit, dar aș vrea să-I întreb de ce nu mi-au spus tura trecută.”

Din tabăra cealaltă, Lola Crudu are o intervenție pasională: ”Ai bunul simț, în momentul în care vorbește cineva, te rog eu, gurița mica!”.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 1 in reluare 16 ianuarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Survivor ALL STARS 2024 este una dintre cele mai așteptate emisiuni de anul acesta. Noul sezon, așa cum îi spune și numele, este dedicat celor mai buni concurenți din toate sezoanele. Lupta dintre Faimoși și Războinici va fi mai acerbă ca niciodată. Au mai rămas doar câteva zile până când emisiunea va fi difuzată pe TV, iar programul de difuzare a fost comunicat fanilor.

Survivor este una dintre cele mai longevive și cele mai de succes emisiuni de la pro. Formatul a înregistrat audiențe record, iar asta i-a făcut pe producători să mai vină cu un sezon. De data asta, sezonul este cu totul și cu totul special, iar asta pentru cei mai buni concurenți din toate timpurile au plecat deja la Survivor ALL STARS 2024. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 1 online 16 ianuarie 2024 complet.