Survivor Romania All Stars Epsiodul 15 Integral 15 Februarie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

In această seară la survivor romania all stars episodul 15 integral 15 februarie 2024, ambele triburi vor avea parte de o premieră absolută care va schimba totul! Ce se va întâmpla la Consiliul Tribal și cum vor fi impactate cele două echipe, urmează să aflăm într-un show ce nu trebuie ratat. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 15 integral 15 februarie 2024.

Tot atunci, Faimoșii și Războinicii vor da și ultima luptă a săptămânii, cea pentru recompensă. Iar membrii tribului roșu par într-un punct în care e totul sau nimic. ”Faptul că am făcut gimnastică și am căzut de atâtea ori, ar fi trebuit să știu să pierd. De când m-am întors la Survivor, am sentimentul că mă frustrează fiecare punct pierdut. Îmi place să cred despre mine că sunt o luptătoare”, va spune Ana Porgras, dornică să obțină o nouă victorie. Rămâne de văzut dacă va reuși.

Survivor romania all stars episodul 15 de pe 15 februarie 2024

Faimoșii sunt nevoiți – ca și Războinicii – să doarmă la comun, sub acoperișul improvizat. Din păcate, Jorge are un somn foarte ușor și este deranjat de toate zgomotele nopții.

Pentru ca gazele produse în urma consumului de nucă de cocos să nu-l mai deranjeze pe Jorge, TJ Miles a improvizat ceva, cu ajutorul lui Jador. ”Pot să mă eliberez spre el și să-l încălzesc”, se amuză Faimosul.

În timpul probei, acesta a sărit de pe un obstacol în apa mării, moment în care s-a lovit la picior. În timp ce coechipierii au continuat jocul, Alex Delea, de la Războinici, l-a luat pe Jador în brațe și l-a adus, prin apa mării, pe mal. Faimosul a avut nevoie de intervenția medicului, dând semne evidente de suferință. ”I-a pocnit piciorul, mă! Era vânăt tot. Cred că a dat tare de tot”, a povestit Delea. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 15 online 15 februarie 2024.

Dacă cele două concurente au făcut traseul prin apă, la finalizare au ajuns Jorge și Sorin Pușcașu.

Cei doi au încercat să înscrie cei două săculeți în cel mai scurt timp, iar astăzi zeii dominicani au fost de partea echipei Faimoșilor

De la o replică a lui Andrei Ciobanu, lucrurile s-au aprins foarte repede și au început să plouă cu cuvinte care nu sunt recomandate urechilor sensibile. Moroșanu și Iancu Sterp au avut un schimb aprins de idei, a intervenit și Zmărăndescu, iar cearta a fost stinsă la rugămintea colegelor de echipă.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 15 in reluare 15 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Moroșanu este unul dintre Faimoși care explică gestul cântărețului și îl apreciază: ”Jador este un om foarte milos. Și Maria a început să plângă și i s-a făcut milă. Eu pe Jador îl înțeleg. El, fiind dintr-o familie cu foarte mulți copii și dintr-o categorie dezavantajată social, el a trăit acea sărăcie. Și a înțeles-o”

Jador: ”Inițial, am zis că se preface…. Dar plângea de foame fata. Și mi s-a făcut mila de ea. Atâta tot”. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 15 online 15 februarie 2024 complet.