Survivor Romania All Stars Epsiodul 2 Online 17 Ianuarie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Faimoșii și Războinicii de la survivor romania all stars episodul; 2 online 17 ianuarie 2024 luptă pentru Totemul de Imunitate. Înainte de al treilea joc din sezonul suprem, cei 20 de concurenți primesc o vestă bombă de la Domnul Dan. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 2 integral 17 ianuarie 2024.

„Vă spuneam mai devreme că astăzi veți afla informații cruciale pentru voi și pentru destinul vostru în această competiție și a sosit timpul să vi le ofer. În acest sezon suprem, soarta a ceea ce privește eliminările se află chiar în mâinile voastre.

În premieră, la Survivor România All Stars, concurenții vor părăsi competiția în urma unor dueluri eliminatorii. Așadar, de fiecare dintre voi depinde cât de departe veți ajunge în sezonul suprem, sezonul All Stars. Pentru a rămâne în competiție e nevoie să dați tot ce aveți mai bun pe trasee, în consiliul tribal și la Duelurile Eliminatorii”, le-a spus Daniel Pavel.

Survivor romania all stars episodul 2 de pe 17 ianuarie 2024

Cu câteva minute înainte de Jocul pentru Imunitate, Zanni și Jador au o discuție tensionată pe tema simbolului imunității ascunse. Acesta se află în posesia lui Zanni.

Luptă strânsă între Faimoși și Războinici la Jocul pentru Imunitate. La scorul de 5-4 pentru Faimoși, intră pe traseu Andreea Tonciu și Ștefania Ștefan.

Faimoasa este un car de nervi după ce pierde punctul în fața Ștefaniei Ștefan, care restabilește din nou egalitatea între echipe.  

„Mă puneți pe mine, care sunt bombă pe traseu, cu asta? Cum să mă pui, că eu sunt praf”, le-a reproșat colegilor Andreea Tonciu. „Și eu l-am luat pe Delea special. Înțelege strategia mare. E 5-5 acum, putea să fie 6-4, sau putea să fie 7-2”, i-a explicat Jorge. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 2 online 17 ianuarie 2024.

Presiune mare pe umerii celor doi concurenți și asta pentru că scorul este 8-8, iar punctul câștigat va aduce un trib tot mai aproape de victorie. După fluierul Domnului Dan, concurenții pornesc pe traseu. Jador se încurcă și iese de pe traseu sub privirile uimite ale colegilor. Într-un final, artistul revine pe traseu, însă Iancu Sterp reușește să bage rapid cele trei inele și aduce punct pentru echipa sa.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 2 in reluare 17 ianuarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Domnul Dan le ia pulsul concurenților din cele două triburi, iar discuțiile escaladează din nou.

Zanni i-a răspuns lui Jador după ce acesta l-a acuzat că păstrează simbolul imunității ascunse pentru interesul propriu și nu pentru echipă.

A fost photo finish la final și asta pentru că cuburile lui TJ Miles și cele ale Anei Porgras au căzut în același timp. TJ Miles a fost desemnat câștigător al Colanului de Imunitate. jos poti vedea survivor romania all stars episodul 2 online 17 ianuarie 2024 complet.

„Eu am mai fost la Survivor si eu stiu ce responsabiliatte vine cu acest colan. O să fie greu pentru că trebuie să zic un nume și în momentul ăsta chiar nu știu și trebuie să mă gândesc. Nu-mi să cred că Zanni n-a câștigat, el e cel mai bun la asta”, a spus Faimosul după ce a primit colanul de la Domnul Dan.